Terug naar boven

Ingrid Mertens

I aM coaching

Life coach

Heilig Hartlaan 2

3980 Tessenderlo

Introductie

Ik hou mijn cliënten een spiegel voor, op een begripvolle open manier, met veel empathie, maar soms ook confronterend als dit nodig is.
Samen werken we aan het behalen van resultaten op gebied van zelfvertrouwen, verminderen van stress, balans werk/privé, communicatie , ontdekken van levensdoelen en passies, omgaan met conflicten enz.
Het is vooral investeren in jezelf : wie ben ik? wat kan ik? wat wil ik nu echt?
Als life coach sta ik aan de zijlijn en begeleid ik jou op de weg naar jouw doel, zodat je terug in je eigen krachten en vanuit een intrinsieke motivatie je leven voluit ‘be-leeft’.

Allemaal hebben we geconditioneerde denkpatronen en vooroordelen. Zij zijn een gevolg van de waarden, begrippen en beelden die je ouders, vrienden, leraren enz.. je hebben voorgehouden gedurende jouw groei tot een volwassen iemand. Maar zijn deze ook werkelijk jouw keuzes? Wil jij dit beroep uitoefenen? Wil jij bij dit bedrijf werken? Wil jij op deze manier leven?
Bewustzijnscoaching kan je ondersteunen om dit sluimerend gevoel boven water te krijgen. Om te weten wat je echt wilt. Om je innerlijke passie te vinden.
Via deze coaching help ik jou innerlijke rust te vinden door groei en bewustwording. Van hieruit maak je zo bewuste keuzes die je leven mooier en zinvoller maken.
Door het nemen van kleine stappen en veranderingen in denkpatronen groei je naar een nieuw manier van leven en van denken.

“Je verandert niet, je vindt degene wie je bent!”

Mijn praktijk is gelegen in het centrum van Tessenderlo. Tijdens de eerste sessie wordt het probleem voorgelegd en leg ik uit hoe we dit gaan aanpakken.
Bij de volgende sessies worden er technieken aangeleerd, de evolutie opgevolgd hiervan, denkpatronen nagegaan, enz..
Mijn doel is om elke cliënt zo snel mogelijk terug op volle kracht in zijn leven te krijgen.


Je kan ook gebruik maken van wandel-coaching : tijdens een wandeling in de natuur wordt je problematiek besproken en samen zoeken we naar je doelen en oplossingen hierbij.
Waarom wandelen? Dit brengt rust in je hoofd, helderheid in je geest, verlaagt je stress-peil, verbetert je nachtrust, en je krijgt meer energie.Lees verder

Specialisaties

Life coaching Therapie via video call of telefoon Mental coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Narcisme Burnout / burn-out Stress Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Mannen Jongeren Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie in de buitenlucht Therapie via chat Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via e-mail

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Alle dagen van 9.00u tot 22.00u

Prijs voor een consult

50€

Duur van de sessie

gemiddeld 1,5u

Opleiding

Life coaching
Bewustzijnscoaching

Neem contact op met Ingrid

Heilig Hartlaan 2

3980 Tessenderlo

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.iamcoaching.be

Routebeschrijving