Terug naar boven

Jasmina Jamil

Be In Balance

Life coach

Molenstraat, 20

1740 Ternat

Introductie

Be In Balance - Coaching voor élke m/V/X en voor élk bedrijf

Ook in tijden van Corona zorgt Be In Balance voor continuïteit van de dienstverlening waardoor je 7/7 een afspraak kan maken. Als coach psychosociaal welzijn voor volwassenen, kinderen en bedrijven werk ik parallel met psychologen en samen met huisartspraktijken waardoor je bij mij eveneens terecht kan voor coronagerelateerde problemen zoals angst en stress. Een coachingssessie is mogelijk ter plaatse, via video-call (hangout/skype) of via telefoon. Maak gerust een afspraak via deze website of zie websitelink onderaanh.

Op een bepaald moment in het leven krijgen we allemaal te maken met veranderingen, tegenslagen of bepaalde gebeurtenissen die een impact hebben op ons leven en op hoe we ons voelen. Het is niet altijd evident om (opnieuw) het evenwicht of balans in je leven te brengen, zowel in je privéleven als op professioneel vlak. Je hebt immers vaak de neiging om te geloven dat je alles zelf kan oplossen of je gaat ervan uit dat "het wel weer in orde zal komen". Wanneer het alleen niet meer lukt en je wil graag opnieuw vooruit in het leven kan coaching erg betekenisvol zijn. Je zal hier namelijk inzichten verwerven waardoor je de dingen bij bepaalde zaken uit een ander perspectief zal bekijken en waardoor je weer je energie zal terugvinden, zin in het leven zal krijgen en op een positieve manier in het leven zal staan.

Voor kinderen en jongeren is coaching een grote meerwaarde tijdens moeilijke periodes in het leven : bij verlies en verdriet, echtscheiding, pesten, puberteit, problemen op school,... Het gevoel dat er naar hen geluisterd wordt en dat ze begrepen worden zorgt voor een positiever zelfbeeld en meer zelfwaardering. Een coach kan hen weer helpen om zin te krijgen in het leven en zichzelf beter te accepteren.

Iedereen, zonder onderscheid, en elk bedrijf kan bij mij terecht voor coaching. Kinder- en jongerencoaching wordt aangeboden voor kinderen vanaf het eerste leerjaar. Ook gezinnen zijn welkom voor gezinscoaching.Voor bedrijven is er coaching op maat (preventie en ondersteuning bij burn-out, psychosociale problemen op de werkvloer, stress bij leidinggevenden,...) De ondersteuning bij coming-out en transitie richt zich niet enkel tot jongeren, maar eveneens tot minder jonge mensen, zoals mensen die zich tot nu toe nog niet konden/mochten outen of transmensen die pas op latere leeftijd effectief de stap durven zetten om een transitie te ondergaan. Uiteraard zijn partners en familie ook welkom! Kortom, elke persoon en elk bedrijf die graag een beroep wil doen op coaching is hier van harte welkom!

Bovenstaande lijst bevat slechts een greep uit het aanbod. Twijfel je of je bij mij terecht kan? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen!

Het belangrijkste is de eerste stap zetten. Niet altijd makkelijk, maar wel moedig, want vanaf dat moment heb je beslist om iets aan je situatie te willen veranderen.

Neem gerust een afspraak in mijn praktijk te Ternat. Woont u (te) ver en ziet u een regelmatige verplaatsing niet zitten? Coachingssessies via skype en telefoon zijn mogelijk zodat ook u op elk moment kan geholpen worden, waar u zich ook bevindt.

Lees verder

Specialisaties

Online-therapie (chat / e-mail) Coaching Life coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Corona angst Corona stress Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Mannen Koppels Samengestelde gezinnen Ouderen Jongeren Jong volwassenen Kinderen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via telefoon - gsm Therapie over het internet Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Gezinsbegeleiding Relatietherapie

Talen

Nederlands Engels Frans

Werkmomenten

7/7

Opleiding

Life coach
Burn-out coach
Relatietherapie en sekscounselor (in opleiding)

Neem contact op met Jasmina

Molenstraat, 20

1740 Ternat

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.beinbalance.coach

https://www.facebook.com/beinbalance.coach/

Routebeschrijving