Terug naar boven

Jelle Delbeke

PhysioTeam

Klinisch orthopedagoog

Reigerstraat 6

9940 Evergem

Introductie

Een mensenleven is dynamisch. Voortdurend zijn we in ontwikkeling, beïnvloed door onze omgeving en ons zelfbeeld. Het is dus heel normaal dat je op een bepaald moment met obstakels, vragen, twijfels of moeilijkheden te maken krijgt. Heb jij nood aan een luisterend oor, vrij van oordeel of verwachtingen? Neem dan gerust even contact op.

Ohja, ik ben Jelle trouwens. Aangenaam!
Net uit de adolescentiejaren studeerde ik in 2016 af als leraar lager onderwijs. Ik bleef echter op mijn honger zitten over hoe ik kinderen en ouders met moeilijkheden beter kon begeleiden. Terug achter de schoolbanken dan maar! In 2019 behaalde ik de master klinische orthopedagoog aan de UGent. Momenteel volg ik een bijkomende opleiding in de praktische psychologie. Omdat ik zeer sterk geloof dat hulp altijd maatwerk is, zal ik mij steeds blijven verdiepen om de nodige hulp te kunnen bieden.

In een sfeer van vertrouwen, onvoorwaardelijkheid en veiligheid probeer ik samen met jou op zoek te gaan mogelijke oplossingen. Afhankelijk van jouw verhaal wordt er minder of meer sturend gewerkt, waarbij ik uiteenlopende psychotherapeutische technieken hanteer.

Reeds 2 jaar werk ik met zorgvragen van kinderen, ouders en leraren bij CodeFever VZW. Gaande van angstklachten, onzekerheid, gedragsproblemen, ASS, ...Ook werk ik hierbij als projectleider voor een kansarmenproject in Antwerpen, waarbij we jaarlijks zo'n 1000 kinderen met een kansarm profiel leren programmeren.

Daarnaast ben ik sinds kort werkzaam in de groepspraktijk PhysioTeam in Evergem. De groepspraktijk bestaat uit een multidisciplinair team van een psycholoog, twee kinesisten, een voedingsdeskundige, een personal coach en mezelf, een klinisch orthopedagoog.

Lees verder

Therapievormen

Assertiviteitstraining / weerbaarheidstraining Onderwijs coaching Wandeltherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Autisme (spectrumstoornis) Assertiviteit Angst Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Gezinnen Koppels Volwassenen Samengestelde gezinnen Personen met een fysieke beperking Personen met een verstandelijke beperking Ouderen Ouders Mannen Leerkrachten Kinderen Jongeren Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Met parking

Plaats

Groepsbegeleiding in het bedrijf Groepspraktijk Therapie aan huis Therapie via telefoon - gsm Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via e-mail Therapie via chat Therapie over het internet Therapie in de buitenlucht In de therapiepraktijk

Consulttype

Gezinstherapie Relatietherapie Individuele therapie Groepstherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Gezinsbegeleiding

Talen

Nederlands Engels

Visumnummer klinisch orthopedagoog

320652

Werkmomenten

woensdag 7u - 22u
vrijdag 7u - 22u

Wachtlijst

1-2 weken

Prijs voor een consult

€ 60

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Bachelor Leraar Lager Onderwijs
Master Klinische Orthopedagogiek en Disability Studies

Terugbetaling

Zie website onder 'tarieven'

Leeftijd

29 jaar

Beroepsvereniging

VVO - Vlaamse Vereniging van Orthopedagogen
RPML - Regionale Psychologenkring Meetjesland

Neem contact op met Jelle

Reigerstraat 6

9940 Evergem

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.jelledelbeke.com

Routebeschrijving