Terug naar boven

Julie Bocquet

Inside Out

Contextueel therapeut

Kasteelstraat 25

9600 Ronse

Introductie


Welkom in de praktijk gelegen in het centrum van Ronse, doch in een discrete straat in een gezellige burgerwoning waar U zich snel op uw gemak zult voelen.

Zowel relatietherapie, gezinstherapie als individuele therapie zijn mogelijk.

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring in de psycho-sociale zorg. Naast de klassieke gesprekstherapie, kan ik eveneens lichaamsgerichte therapie aanbieden. De therapie kan op termijn gecombineerd worden met relaxatie in een cocoon, een hoogwaardig medisch toestel die alle zintuigen prikkelt en die kan ingezet worden bij depressie, burn-out, slapeloosheid, pijnklachten, stress... Dit is een extra therapeutische mogelijkheid en uiteraard geen verplichting. Aangezien het toestel endorfines vrij maakt zal "het zich beter voelen" automatisch plaats vinden.

Ik kan jou begeleiden in het aangaan van een therapeutisch proces, volgens jouw vraag en jouw behoefte. Samen zoeken we naar antwoorden en werken we richting de verandering die jij wilt. Therapie zie ik als een geschenk voor jezelf. Hier draait het om jou (en jouw naasten). Het is jouw veilige ruimte om volledig jezelf te zijn en vrijuit te kunnen praten.
Een moedige stap naar een betere toekomst!

Ook koppels kunnen hier hun verhaal kwijt. Jullie weg, jullie kwetsbaarheid, jullie verlangen... Ik ga een stukje mee met jullie op weg opdat jullie elkaar opnieuw kunnen ontmoeten... Ik respecteer jullie individueel verhaal en probeer jullie verhalen met elkaar in verbinding te brengen. Relatietherapie kan een nieuw begin zijn maar kan ook leiden naar een einde. Elkaar liefdevol loslaten in dialoog kan soms ook het laatste zijn dat jullie nog voor elkaar kunnen doen. Desalniettemin starten we in eerste instantie steeds vanuit jullie resterende krachten om de relatie te herstellen. Jullie inzet om alsnog in therapie te gaa, is al een kracht op zich.

Lees verder

Therapievormen

Gesprekstherapie Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy Existentiële therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Bindingsangst Verslaving Perfectionisme Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Gezinnen Jong volwassenen Jongeren Koppels

Bereikbaarheid

Dicht bij trein station Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via chat Therapie over het internet

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinstherapie

Talen

Frans Nederlands

Werkmomenten

Overdag en 's avonds

Wachtlijst

neen

Prijs voor een consult

60 euro

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

Maatschappelijk werk (bachelor) - Criminologie met keuzevakken in de vakgroep Psychologie (master) - Psychotherapie (postgraduaat).
Reeds 20 jaar ervaring als therapeut.

Leeftijd

46 jaar

Beroepsvereniging

BVRGS, beroepsvereniging voor relatie- en gezinstherapie. Erkend psychotherapeut: lidnummer 11020

Neem contact op met Julie

Kasteelstraat 25

9600 Ronse

Oost-Vlaanderen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving