Terug naar boven

Katrijn Desteghe

Become YOU

Traumatherapeut

Rampariestraat 16

3890 Jeuk

Introductie

Ik ben Katrijn

Ik ga graag samen met jou op pad om de best mogelijke versie van jezelf (weer) de vleugels te laten strekken. Die versie is misschien ondergesneeuwd onder trauma, rouw, verlies, … Weet dat er altijd ruimte is om te strekken, om je vleugels uit te slaan! Ook voor jou!
Heel graag ga ik samen op weg naar jouw vrije ruimte in jezelf, jouw goed geaarde identiteit. In verbinding met jezelf, je geboortesysteem, je levenssysteem en zelfs het hele universum.

Een belangrijk woord voor mij is Verbinding. Allereerst natuurlijk die verbinding met jezelf (Wie ben ik? Wat wil ik? Waar wil ik naartoe? Hoe zou het voelen om…?). Nadat je weer verbinding maakt met jouw innerlijke zijn, gaan we stap voor stap verbinding maken met anderen: je gezin, je familie, je bedrijf, je werkgever, … Maar wat als je die verbinding niet volledig kan voelen? Wat als daar teveel, te weinig, te zware emotie op zit? Wat als je even niet meer weet wat te doen of waar naartoe?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik ondersteun je in jouw innerlijke reis, of die nu persoonlijk of werk gerelateerd is. Dit doe ik aan de hand van traumatherapie, rouwtherapie, systemisch coachen, familieopstellingen, groepssessies, ... Kortom, mijn professionele koffer zit vol met technieken en methodes om jou te ondersteunen op die manier die voor jou werkt.

Bij mij zal je geen vakjes of oordelen tegenkomen. Ieder mens, elke vraag, elke beleving krijgt zijn individuele plek bij me. Een vakje (diagnose) is helpend om te verklaren waarom je je op die manier gedraagt, of waarom je je zo voelt. Het is geen eindstation, het is een uitnodiging om op zoek te gaan om op jouw bijzonder manier jouw vleugels te spreiden.
Je bent welkom, helemaal wie je bent – helemaal hoe jij je voelt.

En zacht gaan we, als een Reiger, de wereld binnen en buiten je verkennen, om weer gracieus over de velden te leren vliegen.

Lees verder

Therapievormen

Ademtherapie Systeemtherapie Therapie & vakantie Meer ...

Ondersteuning bij

Agressiebeheersing Miskraam Verwerking kinder- en jeugdtijd Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Gezinnen Koppels Jong volwassenen Samengestelde gezinnen Vrouwen Volwassenen Vluchtelingen Mannen Ouders Personen met een fysieke beperking Ouderen Leerkrachten

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte Met parking Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie in de buitenlucht Groepsbegeleiding in het bedrijf Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.)

Consulttype

Begeleiding in een bedrijf of vereniging Gezinstherapie Gezinsbegeleiding Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Engels Nederlands

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

na afspraak

Prijs voor een consult

€75 (individueel)/€95 (koppel)

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Brainspotting
Familieopstelling
Systemische Gezinscounseling
Postgraduaat Integratieve Traumatherapie
Professional Coach
Masterclass Systemic Coach
Coachen vanuit de Karakterstructuren
Rouwvrouw
Coachen vanuit het Medicijnwiel
IV Psychotherapie (i.o.)

Beroepsvereniging

BVRGS
VVTIV

Neem contact op met Katrijn

Rampariestraat 16

3890 Jeuk

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.katrijndesteghe.be

Routebeschrijving