Terug naar boven

Lieze Gheysens

attendo³

Coach

Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via VindeenTherapeut.be.

Vind een andere therapeut via onderstaande linken:

Vind een therapeutVind een therapeut in OostkampVind een Coach

Introductie

Heb je nood aan persoonlijke begeleiding en coaching of ben je op zoek naar meer energie? Gun jezelf dan tijd en ruimte om hier actief mee aan de slag te gaan. Een gezonde geest in een gezond lichaam houdt je veerkrachtig in een snel veranderende maatschappij. Wij zijn er immers van overtuigd dat jij het verschil kan maken. Door aandacht te schenken aan jouw eigen waarden, behoeftes en persoonlijke talenten creëren we samen met jou een stevige basis om groei en evolutie mogelijk te maken.

Binnen attendo slaan we een brug tussen psychotherapie en coaching en hanteren we een multidisciplinaire aanpak. Zo hebben we elk onze eigen ervaring en expertise binnen verschillende domeinen. Dit zorgt voor synergie en een optimale begeleiding. Naast de psychotherapeutische inzichten, hebben we heel wat ervaring opgebouwd binnen bedrijven, waardoor we de vraagstelling vanuit een breder kader kunnen benaderen.

Specialisaties

Therapie via video call of telefoon Loopbaanbegeleiding Job coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Loopbaanbegeleiding Persoonlijke ontwikkeling Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Mannen Vrouwen Ouders Ouderen Personen met een fysieke beperking Jong volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij trein station Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Met parking Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

Groepspraktijk In de therapiepraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via telefoon - gsm

Consulttype

Individuele therapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Engels Frans Nederlands

Opleiding

Lieze heeft een 4-jarige opleiding aan de Academie voor Integratieve Psychologie en Psychotherapie als basis met daarnaast een specialisatie in de kinder- en jeugdpsychotherapie. Aanvullend heeft zij een master aan de universiteit van Bergen Licence en gestion de l’entreprise – Ressources Humaines behaald met daaraan gekoppeld een bachelor bedrijfsbeheer en een postgraduaat in recruitment, search & selection. Lieze heeft ruim 10 jaar werkervaring binnen de Human Resources sector met focus op de verschillende Human Resources domeinen waaronder selectie, ontwikkeling, opleiding & coaching met als doel het beste in mensen naar boven te halen. Zij is DISC gecertificeerd bij DISC Insights Benelux. Het DISC instrument is een psychometrische en hoog gevalideerde gedragstest gebaseerd op het werk van William Marston 'The Emotions of Normal People'. Het model brengt talenten, communicatie en voorkeursgedrag in kaart. Lieze is officieel gecertificeerd als professioneel GROW coach aan de coaching square en heeft een internationale certificatie bij het International Coach Federation (ICF). Daarnaast heeft Lieze zich nog bijgeschoold met een mindfulness training bij het Itam (Instituut voor Training van Aandacht en Mindfulness) en diverse trainingen rond assertiviteit & communicatie. Ze volgde een groot aantal opleidingen als Senior consultant binnen GITP (gemeenschappelijk instituut voor toegepaste psychologie) met focus op het in kaart brengen en ontwikkelen van competenties en vaardigheden. Lieze heeft maandelijkse inter- en supervisies met psychologen en psychotherapeuten en staat in nauw contact met huisartsen en specialisten ter zake.