Terug naar boven

Lut Voeten

Therapeut

Sint-Benedictusstraat 29

2640 Mortsel

Introductie

LEVENSVISIE

Ieder kind wil gezien en gehoord worden. Als dat stroef gaat, blijft er in het volwassen leven een innerlijk kind roepen om aandacht. Beiden (kinderen en innerlijke kinderen) aandacht geven is mijn missie !

PSYCHOTHERAPEUT

Heb jij ook wel eens tegenstrijdige gevoelens en gedachten zoals iedereen, maar loop je erin vast? Heb je het gevoel dat je al jarenlang tegen dezelfde problemen aanloopt en word het je te veel ? Ben je te veel gericht naar de goedkeuring van anderen, zo dat het je dagelijks belemmert ? Ben je hoog gevoelig en heb je daar last van? Geraak je er alleen niet uit ?

Ik kan samen met jou op weg gaan, met alles in jou dat aandacht vragen. Soms alleen luisterend, dan weer met verschillende methodes (opstellingen, Voice Dialogue, tekenen , kleien,..) om jezelf op een zachte manier dieper te leren kennen zodat je meer jezelf graag kan zien.

OPSTELLINGEN

Ik geef opstellingen in groep, waarbij mensen jouw familieleden representeren. Jij geeft hen een plaats in de ruimte. De begeleider vraagt aan deze mensen (representanten) wat zij op die plek voelen, lichamelijk en emotioneel. Zij proberen gewoon waar te nemen wat ze op dat moment voelen.

Zo kom je in jouw familiesysteem blokkades tegen die losgemaakt kunnen worden, waardoor iedereen zich vrijer voelt. Met dit energetisch werk krijg je op een diepere laag helderheid rond een thema of een vraag waar je mee zit. Je ervaart waar het in de kern om draait.

Opstellingen in groep te Mortsel : Volgende vrijdagavond 29 juli van 19u tot ongeveer 22u15 , deur open om 18u45.

Nadien elke laatste vrijdagavond van de maand tot eind 2022 (behalve 30/09 wordt 23/09) : representant €15 en opstelling €50.

Dus : 26 augustus/ 23 september/ 28 oktober/ 25 november/ 30 december.

Daarnaast doe ik ook individuele opstellingen op afspraak €70.

KINDERCOACH

35 jaar lang stond ik in het lager onderwijs en was ik geboeid door de gevoelswereld van kinderen. Ik volgde verschillende ervaringsgerichte therapeutische opleidingen en werd de vertrouwenspersoon voor de leerlingen.

Ik volgde een 1jarige opleiding Kindercoach bij Lieve Van Beeck. Kinderen kunnen vertellen waar ze mee zitten, wat ze letterlijk en figuurlijk dromen. Maar ze kunnen zich ook uitdrukken via poppenspel, tekenen, kleien, uitbeelden, opstellingen ..Ik laat hen zo veel mogelijk zelf tot een (deel)oplossing komen.

Ik volgde als leerkracht bijscholingen rond 'Rouwen bij kinderen' , 'Luisteren naar kinderen' bij Lut Celis en het omgaan met pestproblemen via de 'No blame methode'.


Lees verder

Specialisaties

Therapie Familieopstellingen Kindercoaching

Ondersteuning bij

Zelfzorg Verwerking kinder- en jeugdtijd Vermoeidheid Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Leerkrachten Ouders Volwassenen Kinderen

Bereikbaarheid

Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station

Plaats

Therapie aan huis In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie Groepstherapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Familieopstellingen in groep op vrijdagavonden : Leer familieopstellingen kennen ! Laatste kans aan kleine prijs €25 deelname/avond 29 juli !
Vanaf augustus representanten : € 15 en opstelling in groep : €50

Wachtlijst

geen

Prijs voor een consult

€50 gewone sessie
€ 70 individuele opstelling
€ 15 representant (in groep)
€ 50 opstelling ( in groep)

Duur van de sessie

1u gewone sessie
1u 30 opstelling

Opleiding

4 jarige opleiding innerlijke kind New Man Academy
Familieopstellingen 1jaar Hilde Van Bulck en 1 jaar Ingrid Dyckstra
Kindercoach 1 jaar
Voice Dialogue deel 1 klaar en deel 2 bezig ( deel 3 volgt)
Drama-opleiding 1 jaar
Leerkracht lager onderwijs (35 jaar ervaring)

Leeftijd

63 jaar

Neem contact op met Lut

Sint-Benedictusstraat 29

2640 Mortsel

Antwerpen

Toon telefoonnummer Routebeschrijving