Terug naar boven

Maarten Dupont

Huisartsenpraktijk Lier Astrid

Therapeut

Koningin-Astridlaan 9

2500 Lier

Introductie

Ik ben er even tussenuit!

Graag terug in de lente van 2024!

Lijkt jouw hoofd soms ook zo vol te zitten met vragen, piekergedachten of zorgen dat er niets meer lijkt bij te kunnen? Is rust en ontspanning soms ver te zoeken?

Lijk je meer bezig met de toekomst of het verleden, met wat er mis zou/had kunnen gaan, met hoe het nog beter zou kunnen? Heb je het idee dat je daardoor vastloopt in je job, je relatie, in een vriendschap, op school…?

Sta je voor uitdagingen of misschien wel hete vuren, op werkvlak, op school, in relaties of vriendschappen en lijkt je kompas het even te laten afweten?

Klinkt dit bekend in je oren? Voel je dan welkom om samen in gesprek te gaan!

Een goed gesprek met een onbekende, neutrale andere persoon kan dan wonderen doen alsof je opnieuw bergen kan verzetten.

We vergeten soms in het moment te zijn, in het hier-en-nu, en zo te genieten van wat er op ons pad komt met alle bijhorende deugden en hindernissen. Soms daagt ons leven ons zo sterk uit dat we dreigen de controle te verliezen. Werk, gezin, vriendschappen, relaties … ze dwingen ons voortdurend in beweging te blijven. Ook wanneer ons dat even niet lukt! Ik geloof alvast in het eigen vermogen van de mens om in beweging te komen.

Wie ben ik?
Ik ben doorheen de jaren gegroeid van een enthousiast, behulpzaam, luistervaardig en zeer nieuwsgierig jongetje, naar een man met een grote benieuwdheid in kleine en grote verhalen, van kleine en grote(re)
mensen. Ik werk als coach, counselor en integratief psychotherapeut. Veiligheid, ruimte om te spreken, openheid, authenticiteit, mildheid, transparantie en spontaniteit zijn essentiële begrippen in mijn aanpak.

Psychotherapie & Coaching gaat telkens weer over vragen (durven) stellen en samen op zoek gaan naar
antwoorden (waar dat mogelijk is). Waar we met coaching vooral resultaatsgericht te werk gaan met het oog op een doelgericht kortdurend traject, zetten we met therapie de volgende stap en verdiepen we ons in een probleem of angst dat raakt aan je identiteit en/of je leven van elke dag.

Hoe pak ik het aan?
Na een eerste contact via telefoon of per mail (zie contactgegevens onderaan of via zie websitelink onderaan) plannen we samen een eerste afspraak: een intakgesprek.

Intakegesprek
In een eerste gesprek maken we kennis met elkaar. Ik ontmoet jou en jij deelt het verhaal, je vraag, je probleem dat je meebracht. Jij krijgt een indruk van wie ik ben en hoe ik te werk ga. Na dit eerste gesprek bekijken we samen of en hoe je traject mogelijk zal verlopen. Aarzel niet om al je vragen te stellen. Ik beantwoord ze graag.

(gespreks)Therapie
Ik werk op jouw maat en met respect voor het tempo en het thema dat jij meebrengt, afgestemd op jou wensen en verwachtingen. Als integratief therapeut heb ik een achtergrond in verschillende psychotherapeutische stromingen, methoden en bijhorende technieken die ik inzet gedurende de therapie aangepast aan uw vraag. Jij zit aan het stuur en drukt op de knoppen. Aarzel niet je feedback en vragen doorheen het proces met me te delen.

Lees verder

Therapievormen

Counseling Oplossingsgerichte therapie Studiebegeleiding Meer ...

Ondersteuning bij

ADHD Weinig zelfvertrouwen Verlies Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Koppels

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

Op afspraak.

Wachtlijst

Nieuwe afspraken pas mogelijk vanaf de lente van 2024

Prijs voor een consult

60

Duur van de sessie

1 uur

Opleiding

4- jarig Postgraduaat Psychotherapie in de Interactionele Vormgeving i.o.
Bachelor Leraar Lager Onderwijs
Remedial Teacher zorgverbreding, leer- en ontwikkelingsstoornissen
Master opleidings- en onderwijswetenschappen
Thomas More Antwerpen, Opleiding tot Loopbaancoach

Leeftijd

33 jaar

Beroepsvereniging

Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving (V.V.T.I.V).

Neem contact op met Maarten

Koningin-Astridlaan 9

2500 Lier

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://maartendupont.be/

Routebeschrijving