Terug naar boven

Marianne Franssen

Rust in je relaties.

Familieopsteller

Hageveldstraat 1, Hoekhuis

3740 Bilzen

Introductie

Voor onmiddellijk, diepgaande en lange-termijn verandering in (interculturele) familie-, partner-, en zakenrelaties waarin vervulling, connectie en zingeving sleutelwoorden zijn.

Sta jij je mannetje in je zaak, je job, je gezin of allemaal tegelijk?
Vanaf het moment dat we met anderen/andere culturen samenleven en -werken is het essentieel je authenticiteit niet te verliezen in compromissen, zodat het een win-win situatie wordt voor alle betrokken partijen.

Mijn expertise bestaat er in gedreven mensen hun persoonlijk, relationeel en professioneel leven op 1 lijn te krijgen zodat ze kunnen bereiken wat ze écht willen, los van àlle regels en normen voorgeschreven door anderen.
Dit doe ik via systeemopstellingen, 1 op 1 of in groep, waarbij connectie en zingeving sleutelwoorden zijn.

Op deze manier wordt zichtbaar wat er werkelijk (onder het oppervlak) speelt en kan de nodige beweging gemaakt worden.

In mijn praktijk zijn er geen taboes en worden er tastbare resultaten bereikt als jij bereid bent te doen wat je hebt te doen. Daarom ga ik ook geen heilige huisjes uit de weg zoals vb. ouderverstoting, geweld, verslaving, verstoting, abortus,... Zonder oordeel kijken naar de feiten zoals ze zijn brengt altijd inzicht.

Relaties worden stevig onder de loep genomen op een systemische manier.
Deze manier van kijken zal je veel helderheid en inzicht brengen in waar het schoentje nu écht wringt.
Ja, dat kan confronterend zijn, maar het heeft geen zin om rond de pot te draaien wanneer je écht verandering wil bereiken.

Daarom duren mijn gesprekken langer -en lijken ze duurder- maar je komt dan ook maar 1 keer om de 4-5-6 weken of zelfs meer, afhankelijk van je situatie en de tijd die je nodig hebt om je huiswerk te maken.

Mijn krachtpunten;
'down-to-earth' aanpak, 'straightforward' communicatie en uiteraard mijn jarenlange ervaring in het veld.

Voel je connectie?
Ik hoor je graag!


Verder:
1/1 opstellingen zijn diepgaand, maar ik organiseer ook 1 keer per 2 maanden een opstelling in groep in Bilzen. Data en info vind je op mijn website zie onderaan deze pagina.

In systeemwerk kan het betreffende systeem een familie, een relatie of een onderneming zijn.

Systeemwerk brengt on-middellijk inzicht en helpt je daadwerkelijke vervulling te vinden in je relationeel en professioneel leven; het werkt snel, diep, lange-termijn en laat niemand onbewogen.

SYSTEEMTHERAPIE WERKT SNEL EN IS DIEPGAAND. M.a.w. je moet geen 2 jaar op consult komen om effectief resultaat te bereiken. Meestal zijn enkele sessies voldoende.

Verder kan ik ondersteuning en een klankbord bieden bij volgende lichamelijke, relationele en emotionele klachten: Echtscheiding, Echtscheidingsbemiddeling, Ouderverstoting, Verleden loslaten. Woede en boosheid niet durven uiten. Niet authentiek durven communiceren. Niet durven zijn wie je bent. Grenzen afbakenen naar familie, partner, werk en omgeving. Moeite met je leiderschap op te pakken. Stressgevoeligheid. Onverwerkte pijnlijke levenservaringen. Weinig zelfvertrouwen. Weinig zelfwaarde. Interculturele Relatieproblemen. Moeilijkheden in de relatie met je vader of moeder. Vastzitten in jeugdervaringen. Moeilijkheden met je volle potentieel te bereiken. Moeite met het vinden van de juiste partner. Faalangst. Communicatievaardigheden. Assertiviteit. Veranderingen van werk of functie. Steeds opnieuw problemen met je baas. Terugkerende patronen doorbreken. Zingeving. Vreemdgaan. Ongewenst kinderloos zijn. Angst voor het leven. Afbouwen naar je pensioen. De vraag wie jij écht bent en wat jij wilt bereiken in jouw leven…

Je kan bij mij terecht in Bilzen. Deze plaats is vlot bereikbaar en voorzien van parking.

Lees verder

Therapievormen

Familieopstellingen Systeemtherapie Relatietherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Relatieproblemen Familiale moeilijkheden Boosheid Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Koppels Volwassenen Gezinnen Samengestelde gezinnen Vluchtelingen Mannen Jong volwassenen Ouderen Ouders

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk Therapie in de buitenlucht Therapie over het internet Therapie aan huis Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Relatietherapie Individuele therapie Gezinsbegeleiding Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

9 - 19u

Prijs voor een consult

eerste sessie van +-2 u is €175
Vervolgafspraken kosten €75 per begonnen uur.

Duur van de sessie

Max. 2,5 uur

Opleiding

Muziekleerkracht/muziektherapie
Professional Coach
Masterclass Systemic Coach
4D - coachen
Systemisch Opsteller

Neem contact op met Marianne

Hageveldstraat 1, Hoekhuis

3740 Bilzen

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.mariannefranssen.be

https://www.rewildingfemininenature.com/

Routebeschrijving