Terug naar boven

Marianne Franssen

Samen betekenisvol ondernemen

Business- en team coach

Hendrik van Veldekesingel 150

3500 Hasselt

Introductie

Heb je wel eens het gevoel dat je dingen in je leven doet omdat ze 'juist' zijn, omdat ze je 'goedkeuring' opleveren, omdat ze de situatie aangenamer maken, omdat ze je 'promotie' opleveren... Maar diep vanbinnen wringt het... Je weet dat dit niet echt 100% is wat bij jou past, wat jij wil.

Ben jij een ondernemer in een relatie (koppel/vennoot/familie) die voelt dat er ruimte is voor groei in je onderneming of ondernemerschapsrelatie(s)?
Sta je met je twee voeten op de grond maar ervaar je ook frustratie en twijfel?
Vraag je je soms af waarom je het ook weer allemaal doet en of dit het nu is?
Dan zit je hier juist!
Wanneer je bereid bent om dingen los te laten, anders te bekijken en aan te pakken, zal het resultaat niet uitblijven. Je zal uiteindelijk meer voldoening, vervulling zingeving en flow ervaren, wanneer je bereid bent tot de essentie te gaan. Zakelijk zal dit zich vertalen in onomwonden rendement. Meer rendement op elk vlak.

Hoe kan ik je helpen?
We nemen jouw persoonlijke drive en capaciteiten onder de loep, zodat je niet simpelweg veel en hard werkt, maar volgens hetgeen dat werkelijk bij jou past je doel leert scherpstellen. Hier en nu. Niet volgens hetgeen dat 15 jaar geleden bij je paste toen je de zaak opstartte of overnam.
Vanuit die stevige individuele basis sta je nog steviger als partner in een ondernemers-koppel (of vennoten). Vanaf dat moment zijn jullie in staat om op een standvastige manier en op lange termijn te ondernemen. Op een manier waar alle partijen écht voldoening uithalen.
Opvullen wordt op die manier vervullen en binding wordt verbinding...

Zelf ben ik van nature een zeer ondernemende vrouw die al meer dan 10 jaar als vrouwelijk onderneemster meedraait. Juist daarom ken ik de valkuilen als geen ander waarin je jezelf verliest wanneer je meer wil presteren, hoger op wil geraken en carrière wil maken vanuit een vechtersmentaliteit en winstbejag.
De ervaring leerde mij dat zakelijke winst voortkomt uit persoonlijke winst en dat gaat verder dan geld.
Deze ervaring koppel ik aan mijn kennis en kunde en deel ik graag met degenen die er klaar voor zijn om anders in hun ondernemerschap te gaan staan.
Samen betekenisvol ondernemen, daar gaan we voor!

(Ook als ondernemer kan je bij mij ook terecht met een loopbaancheque van de VDAB )


Verder kan ik ondersteuning en een klankbord bieden bij volgende lichamelijke, relationele en emotionele klachten: Verleden loslaten. Emoties niet durven toelaten. Emoties niet durven uiten. Niet authentiek durven communiceren. Niet durven zijn wie je bent. Grenzen afbakenen naar familie, partner, werk en omgeving. Stressgevoeligheid. Onverwerkte pijnlijke levenservaringen. Weinig zelfvertrouwen. Weinig zelfwaarde. Relatieproblemen. Angst om een nieuwe relatie aan te gaan. Angst of twijfel om je huidige relatie te beëindigen. Faalangst. Communicatievaardigheden. Assertiviteit. Veranderingen van werk of functie. Zingeving. Ongewenst kinderloos zijn. Angst voor het leven. De vraag wie jij écht bent en wat jij wilt bereiken in jouw leven…

Je kan bij mij terecht in Bilzen (Praktijk Innsaeimed) en Hasselt (Officenter). Beide plaatsen zijn vlot bereikbaar en voorzien van ruime parking.

Lees verder

Specialisaties

Business- en team coaching Systeemtherapie Life coaching Familieopstellingen Lichaamsgerichte therapie ELW Emotioneel lichaamswerk ® Creatieve therapie Oplossingsgerichte therapie Cliëntgerichte therapie / clientcentered therapy Personal coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Familiale moeilijkheden Niet goed in je vel zitten Angst Boosheid Verdriet Onrust Onzekerheid Ouder worden Relatieproblemen Relatiebreuk verwerken Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Koppels Volwassenen Vrouwen Mannen Jong volwassenen Ouderen Ouders

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij trein station

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands Engels

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Werkmomenten

9 - 19u

Opleiding

Professional Coach
Masterclass Systemic Coach
Vierdimensioneel coachen

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Marianne Franssen - Samen betekenisvol ondernemen

TypeNaamStart datum

Vorige cursussen

TypeNaamStart datum
LezingOngewenst kinderloos. Hoe ga je ermee om?9 april 2019
Toon oudere cursussen

Neem contact op met Marianne

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Hendrik van Veldekesingel 150

3500 Hasselt

Limburg

Toon telefoonnummer

http://www.mariannefranssen.be

Routebeschrijving