Terug naar boven

Marleen Jegers

goed gevoel therapie - life coach

Therapeut

Bosakker, 53, Bosakker

2440 Geel

Introductie


Loslaten is niets anders dan niet meer vasthouden

Het feit dat je “hier en nu” bent wil zeggen dat je op zoek bent. Dit is reeds de eerste en de belangrijkste stap. Beseffen dat er een hulpvraag is, is de weg naar een goed gevoel. Dit is dan ook het doel van mijn praktijk. Voel je je niet goed in je vel, om eender welke reden, dan wil ik je helpen om terug vat te krijgen op je leven en opnieuw er echt “zin” in te krijgen. Samen gaan we voor een toekomst die goed en beter voelt.

Difficult roads often lead to beautiful destinations

Ik ben geboeid door de (oorsprong van de) patronen in ons functioneren. Soms zijn die patronen voor mensen beperkend. Dan ga ik graag met hen mee op zoek naar het potentieel dat ze in zich dragen. Zo kunnen ze die beperkingen overstijgen en ombuigen in kracht.Als therapeute hanteer ik een holistische visie, wat wil zeggen dat ik jou als mens met jouw verhaal en jouw klachten in het geheel van de context waarin je leeft, beluister. Menselijke verhalen en klachten zijn steeds te begrijpen vanuit hoe je leven er hier en nu uitziet, maar ook binnen de context van je levensgeschiedenis.

Welkom, wie je ook bent....

Welcome, also English spoken...


Reacties klanten:

Recente reactie:

LS: ben sinds 27 september aan 't werk bij ... in ...l; had daar mee gebeld om wat info, begin september, en mocht even langskomen voor een rondleiding en wat informatie. Ik kreeg al direct de bevestiging dat ik er mocht starten, na ons verlof in de Provence. Is supergoed meegevallen, hebben enorm genoten van ons weekje Frankrijk en zijn er serieus opgeladen van terug gekomen. Dan nog een paar daagjes vrij en beginnen werken. En,het valt erg goed mee, 't is echt wel mijnen dada en heb me in lange tijd niet meer zo goed gevoeld. Dit wou ik even kwijt aan jou. Nog eens dikke merci voor de tijd, het luisteren, de tips,... die ik van jou kreeg. Als ik er echt weer eens behoefte aan heb, bel ik je op voor een nieuwe afspraak.

I.V.:Ik ben zeer tevreden over mijn sessies bij Marleen. Marleen is een warme, lieve, zachte vrouw die tijd maakt voor jou en je verhaal. Ik heb veel uit onze gesprekken gehaald en ben hier sterker uitgekomen. Marleen heeft mij de weg gewezen naar een minder hobbelig parcours. Het is niet altijd even makkelijk en soms merk ik dat ik terug een stapje achteruit heb gedaan en terug in mijn oude gewoontes herval. Maar dankzij de tips die Marleen mij heeft aangereikt, kan ik deze meteen toepassen zodra ik besef dat ik één of meerdere stapjes ben terug gewandeld.
Ik ben ook voor een stuk mezelf tegengekomen en weet nu dat het oké is om mezelf te zijn en mijn mening mag geven zonder schuldgevoelens of mij hier slecht over te voelen. Ook de communicatietips zijn al goed van pas gekomen.
Het leren op een andere manier met issues om te gaan, is al een hele stap vooruit.
Bedankt Marleen!

A.S.: Ik zag het niet meer zitten, was de weg volledig kwijt. Wat ben ik blij dat ik contact op nam, ik voelde mij direct op mijn gemak, kon mijn verhaal kwijt. Na een zwarte periode heb ik nu het licht terug gezien en ben ik op het juiste pad...voel me stukken beter.

L.S.: Gewoon iemand die luistert zonder oordeel dat was belangrijk voor mij. Na een lange weg afgelegd te hebben kan ik het verleden beter plaatsen, loslaten hé Marleen.

BJ: Na een echtscheiding ben ik in het zogenaamde zwart gat gevallen, eenzaam, verdrietig, gefrustreerd was ik. Ik heb via therapie geleerd om terug zin in het leven te krijgen...Marleen gaf mij een goede kijk op wat er nog wel was....het goede gevoel is nu terug...en ik heb iemand leren kennen....

Lees verder

Therapievormen

Therapie Contextuele therapie Coaching Meer ...

Ondersteuning bij

Emotionele problemen Relatiebreuk verwerken Niet goed in je vel zitten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Vrouwen Mannen Gezinnen Jong volwassenen Koppels Zwangerschap Ouders Samengestelde gezinnen Personen met een visuele beperking

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Met parking Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie aan huis

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

op afspraak

Wachtlijst

MAX.1WEEK BIJ DRINGENDE VRAAG

Prijs voor een consult

Vanaf 1/1/2023
Individueel: 60€
Koppel: 80€

Duur van de sessie

60 minuten

Opleiding

Bachelor in gezinswetenschappen - HUB Brussel
Workshops en korte opleidingen:
Compassion focused therapy (Educatieve Academie)
Verbindende communicatie (Educatieve Academie)
Paradox in balans (Educatieve Academie)
NLP ( Arcturus)

Terugbetaling

Geen

Neem contact op met Marleen

Bosakker, 53, Bosakker

2440 Geel

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.goedgevoel-therapie.be

Routebeschrijving