Terug naar boven

Yves De Wolf

sensityves.be / NEI-therapie

NEI coach

Stanislas Leclefstraat 3 bus 506

2600 Berchem (Antwerpen)

Introductie

NEI staat voor neuro emotionele integratie en is gebaseerd op de veronderstelling dat psychologische problemen en lichamelijke klachten meestal voortkomen uit onverwerkte emoties die zich als virussen in het onbewuste en in onze cellen of organen hebben genesteld.

‘Vaktechnisch’ worden deze emotionele virussen Psycho Energetisch Geheugen (PEG) genoemd. Veel mensen streven naar een glanzende carrière, een fantastisch huwelijk en een optimale gezondheid, maar daar komt weinig van terecht omdat hun onbewuste de hakken in de grond zet en hun doelstellingen saboteert.

Zo is het mogelijk dat iemand zegt dat hij veel geld wil verdienen terwijl zijn onbewuste van mening is dat dit ten koste van zijn huwelijk zal gaan. Hij is dan niet congruent met wat hij zegt te willen. Congruentie betekent dat we ons helemaal inzetten voor het doel dat we willen bereiken, waarbij het bewuste en het onbewuste harmonisch samenwerken.

De therapie is geschikt voor iedereen die de oorzaak van zijn/haar klacht/probleem wil leren kennen.

Het grote voordeel aan deze therapie is dat je niet heel je verhaal opnieuw uit de doeken hoeft te doen en en bijhorende emoties opnieuw hoeft te beleven. Er kan op redelijk korte termijn resultaat geboekt worden (3 – 7 sessies/klacht)

Door de sessie(s) worden onverwerkte emoties geïntegreerd waardoor de klacht verdwijnt.

Sinds kort heb ik een eigen thuispraktijk waar ik je graag ontvang, een afspraak maken kan via telefoon of via mail.

De thuispraktijk is ook vlot bereikbaar met openbaar vervoer (op 5min. wandelafstand).

Lees verder

Specialisaties

NEI – coaching Therapie Aandachtstherapie Coaching EE - emotioneel evenwicht therapie Energetische therapie Meditatie Transpersoonlijke therapie Visualisaties

Ondersteuning bij

Emotionele problemen Zorgen maken Burnout / burn-out Angst - Fobieën Identiteitsproblemen Bindingsangst Relatiebreuk verwerken HSP - hooggevoeligheid Weinig zelfvertrouwen Angst - Paniekaanvallen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Jongeren

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Dicht bij trein station Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands

Werkmomenten

overdag (wel steeds op afspraak)

Prijs voor een consult

55

Duur van de sessie

1u

Opleiding

NEI

Neem contact op met Yves

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Stanislas Leclefstraat 3 bus 506

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.sensityves.be

Routebeschrijving