Terug naar boven

Annelies Harvent

Centrum Oost

Psychotherapeut

Oostenstraat 26

2000 Antwerpen

Introductie

Centrum Oost is een groepspraktijk voor psychotherapie, coaching en gezondheidsbegeleiding. Mijn naam is Annelies Harvent en naast mijn job als coördinator van Centrum Oost, werk ik er ook als individueel- en relatietherapeut, als supervisor en coach.

Bij Centrum Oost zetten we ons met volle toewijding in voor het psychisch en lichamelijk welzijn van kinderen, adolescenten en volwassenen. U kan bij ons ook terecht voor combinatietherapie, wandeltherapie en diverse workshops en trainingen (lees er meer over op onze website). Onze meerwaarde ligt vooral in het feit dat onze medewerkers gespecialiseerd zijn in het werken met specifieke doelgroepen en dit voor tal van problematieken.

Wij begeleiden mensen die kampen met burn-out / bore out, stress, depressie, trauma, suïcideproblematiek, lichte verslavingen, emotionele moeilijkheden, hoogsensitiviteit, psychosomatische klachten en relatieproblemen. Maar ook voor coaching-trajecten bent u bij ons aan het juiste adres.

Wees welkom.

Lees verder

Specialisaties

Psychotherapie Relatietherapie Wandeltherapie Rouwbegeleiding - verliescounseling Verslavingszorg IV Interactionele vormgeving Coaching Assertiviteitstraining Sociale vaardigheidstraining Opvoedingsondersteuning Meer ...

Ondersteuning bij

Depressie Zelfmoordgedachte Burnout / burn-out Verslaving Faalangst Angst - Paniekaanvallen Bindingsangst Verlatingsangst Hechtingsstoornis Emotionele problemen Meer ...

Praktische informatie

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinstherapie Groepstherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Frans Engels

Werkmomenten

Na afspraak kan u tijdens de week in principe van 8u30 tot 21u30 bij één van onze medewerkers terecht. Tijdens het weekend van 8u30 tot 17u30.

Wachtlijst

zeer beperkt

Prijs voor een consult

Afhankelijk van de therapeut/coach betaal je voor een individuele sessie 50 € tot 60 €/uur. Voor relatietherapie varieert de prijs tussen 70€ tot 80 €/uur

Duur van de sessie

1u

Opleiding

Ons team bestaat zowel uit masters in de psychologie als bachelors in de menswetenschappen. Onze therapeuten en coaches hebben allen een langdurige therapie-opleiding achter de rug of zijn er momenteel mee bezig. Op onze website kan u hier meer gedetailleerde informatie over vinden.

Beroepsvereniging

De therapeuten van Centrum Oost zijn lid van diverse beroepsverenigingen. Op onze website kan u hierover alle info vinden.

Workshops, cursussen en trainingen, ... georganiseerd door Annelies Harvent - Centrum Oost

TypeNaamStart datum

Vorige cursussen

TypeNaamStart datum
CursusACT: Coachingstraject voor individuen24 september 2019
WorkshopWorkshop 'Voorbij Stress & Burn-Out'26 januari 2019
Toon oudere cursussen

Neem contact op met Annelies

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Oostenstraat 26

2000 Antwerpen

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.centrumoost.be

http://www.therapie-coaching-antwerpen.be

http://www.groepspraktijkzuid.be

Routebeschrijving