Terug naar boven

Frank Polders

Frank Polders, Aarde Oase

Psychotherapeut

Fossebaan 223, 1741 Wambeek. LET OP, tik in op GPS: Bosstraat 12, St-Katherina-Lombeek, aan overkant het straatje in, a h einde achter het kapelletje, Ook in SENSES Lier/Mortsel

1741 Wambeek

Introductie

In Ternat (Wambeek) bij BRUSSEL en in Praktijkhuis SENSES in Lier en Mortsel

Psychotherapeut sinds 1999.

Het is mijn passie om mensen te gidsen doorheen hun moeilijkheden naar een vrijer en aangenamer bestaan.

1. Psychotherapie: Mijn specialisaties zijn burn-out, depressie, angst, relatieproblemen en verslaving. Naast psychotherapeutische begeleiding in de therapieruimte biedt ik ook wandeltherapie aan.

De natuur brengt is een schatkist aan allerlei mogelijkheden en symbolen. Aanwezig zijn in de natuur brengt rust en inzicht. Ze is ook een onuitputtelijke bron van symbolen en beeldspraak. Op die manier maak je dieper contact met wie je bent, wat je voelt, wat je denkt, wat je doet. Via het verwerven van inzicht en het doorvoelen van bepaalde emoties beweeg jij je naar herstellende acties. Fysiek bewegen verhoogt sterk de kans naar bewegen op mentaal en emotioneel vlak.

2. Workshops in communicatie en relaties: kennismaken met massage, meditatie, beweging en dans en communicatie-modellen. Elke workshop start en eindigt met een natuurbelevingsmoment. Verbinding met de natuur opent jou, je maakt een diepere verbinding met jezelf en met de anderen.

3. Naturefulness staat voor belevingsswandelingen in groep die ik gids. Bewust waarnemen, ervaren, verwonderen, verbinden en genieten staan centraal.

4. Vanuit coaching.frankpolders bied ik bedrijfscoaching aan

4.1. Conflict-interventie

4.2. Teambuilding/coaching

In- and Outside Bonding is een coachingsmodel met de missie het verwerven ven een hogere omzet in je bedrijf door middel van het maken van verbinding met jezelf, de ander, de natuur en het bedrijf.

4.3. Relatiecoaching voor leidinggevenden met of zonder partner

5 Curriculum Vitae

Opleidingen

-Hoger Secundair Onderwijs, Sint-Norbertuscollege te Antwerpen, diploma wetenschappelijke B, behaald in 1977.-Hoger Niet-universitair Onderwijs, Stedelijk Hoger Instituut voor Sociale Studies te Antwerpen, graduaat orthopedagogiek, vierjarige opleiding, beëindigd in 1996.-Vlaamse Vereniging van Behandelingscentra Verslaafdenzorg te Gent, drughulpverlening, driejarige opleiding, beëindigd in 2000.-Oost-West-Centrum te Antwerpen, massage, éénjarige opleiding, beëindigd in 2002.-Natuurlijk Genezen te Deurne, verscheidene massageworkshops, verspreid over 2003. -Relatiestudio te Gent, relatiepsychotherapie, driejarige opleiding, beëindigd in 2004.-Educatieve Academie te Antwerpen, begeleiden van familiesystemen in een therapeutische context, éénjarige opleiding in 2004.-Instituut voor Transpersoonlijke Therapie te Mechelen, één jaar, beëindigd in 2006.-Balans te Gent: Beweging en dans in therapie, 2012-2013.

Loopbaan, verkorte versie

¨Praktijkhuis SENSES Lier eb Mortsel vanaf november 2020

*Krachtpunt Zottegem 1 jaar nl 2018. *Centrum Voelen vanaf december 2017 * Eniti, Berchem, psychotherapeut van 2009 tot en met 2017 * Centrum Geestelijke Gezondheidszorg ‘ Waas en Dender ‘ te Sint-Niklaas, therapeut en docent voor jongeren en volwassenen van 1999 tot 2007. * Zelfstandige praktijk als therapeut sinds 2006. * Therapeutische Gemeenschap ‘ De Sleutel ‘ te Sint-Kruiswinkel, begeleider in 1999. * Opvangcentrum voor jongvolwassenen ‘ De Brug ‘ te Sint-Niklaas, groepsbegeleider en individuele begeleider van 1993 tot 1999.

Lid van de beroepsvereniging Belgische Vereniging voor Relatietherapie, Gezinstherapie en Systeemcounseling.

6. Ervaring

Ik werk sinds 1993 in de sociale sector, eerst als opvoeder en individuele begeleider en sinds 1999 als psychotherapeut. Zeven jaar in het Centrum Geestelijke Gezondheidszorg ' Waas en Dender' en van 2009 tot en met 2017 in Eniti, psychotherapeutische groepspraktijk te Berchem.

Als vormingswerker deed ik ervaring op in Jeugdinfo Antwerpen en als trainer in het CGG Waas en Dender. Ik gaf vorming in drugs, seksualiteit en relaties en training aan jongvolwassen in het kader van justitie.

Ik geef trainingen en workshops in communicatie en relatie.

Lees verder

Specialisaties

Therapie via video call of telefoon Psychotherapie Contextuele therapie Meer ...

Ondersteuning bij

Innerlijke conflicten Persoonlijke ontwikkeling Assertiviteit Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jongeren Jong volwassenen Volwassenen Ouderen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte Bereikbaar met openbaar vervoer Toegankelijk voor rolstoelgebruikers

Plaats

Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie via telefoon - gsm In de therapiepraktijk Therapie aan huis Groepsbegeleiding in het bedrijf

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinstherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

In Praktijkhuis SENSES in Lier en Mortsel. In Wambeek, Ternat in eigen praktijk. Therapie: van maandag tot vrijdag, uitzonderlijk op zaterdag. Workshops: alle dagen van de week.

Wachtlijst

Geen wachtlijst

Prijs voor een consult

60 euro voor 60 minuten en 90 euro voor 90 minuten

Duur van de sessie

Coaching of therapie: 60 of 90 minuten

Opleiding

Orthopedagogie 4 jaar
Relatietherapie 3 jaar
Familie-opstellingen 1 jaar
Transpersoonlijke Therapie 1 jaar
Drughulpverlening 2 jaar
Beweging en dans in therapie 1 jaar

Natuurgids 1 jaar
Massage-opleiding 1 jaar

Beroepsvereniging

Belgische Vereniging voor Relatie-en Gezinstherapie en Systeemcounseling

Neem contact op met Frank

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Fossebaan 223, 1741 Wambeek. LET OP, tik in op GPS: Bosstraat 12, St-Katherina-Lombeek, aan overkant het straatje in, a h einde achter het kapelletje, Ook in SENSES Lier/Mortsel

1741 Wambeek

Vlaams-Brabant

Toon telefoonnummer

http://www.aarde-oase.com

Routebeschrijving