Terug naar boven

Sabin Van Crombrugge

Kinesitherapeut

Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via VindeenTherapeut.be.

Vind een andere therapeut via onderstaande linken:

Vind een therapeutVind een therapeut in EvergemVind een Kinesitherapeut

Introductie

Deze onzekere, moeilijke tijden brengen heel wat gevoelens naar boven die door de omstandigheden moeilijker beheersbaar zijn. Angsten, depressieve gevoelens, slapeloosheid, trauma's die getriggerd worden, onzekerheid over de toekomst.. kunnen ervoor zorgen dat we onze veiligheid kwijt geraken.


Wat de problematiek ook is voor mij is ieder persoon uniek en bekijk ik elke vraag dan ook heel persoonlijk. Aangezien ik zowel kinesitherapeut als psycholoog ben probeer ik beide werelden samen te brengen. Soms is draagkracht opbouwen noodzakelijk en bekijk ik meer het lichamelijke, via relaxatie kine, soms is het noodzakelijk om orde te krijgen in de chaos en leg ik meer de nadruk op de psychologische begeleiding.

Ik probeer elke keer weer verder te kijken dan het symptoom omdat het uiteindelijke resultaat van de begeleiding vaak samenhangt met een oplossing van de onderliggende onbewuste factoren.
Ben je vastgeraakt in angsten, depressie, trauma, rouw of bepaalde levensthema's dan help ik je op weg naar jouw levenspad. Ook als je in een burn-out terecht gekomen bent of op zoek bent naar een nieuwe uitdaging via loopbaanbegeleiding begeleid ik je graag in jouw veranderproces.

Een andere mogelijkheid is dat je nood hebt aan coaching rond eigenwaarde, relaties of full potential. Door het werken aan mijn eigen trauma's en tekortkomingen ontstonden de vele inzichten op gebied van eigenwaarde, gezonde relaties en het inzetten van mijn full potential. Met passie wil ik die inzichten dan ook met jullie delen.

Verder ben ik gedurende 15 jaar bezig met onderzoek en begeleiding, zowel in groep als individueel van het Vanishing Twin Syndroom, familieopstellingen en systeemopstellingen.


Mijn kernwoorden zijn deskundige zorg op maat en een authentiek en warm contact in een veilige omgeving. Flow en leven staan centraal.

Samen geraken we een heel eind verder en kunnen we nadien terugblikken op die helse periode als iets om dankbaar voor te zijn. Elke moeilijke beweging is een uitnodiging tot verandering en groei.

Werking

De aanmelding gebeurt via het formulier op deze site, mail of telefonisch.

In de eerste sessie beluister ik je verhaal en je hulpvraag, wat je verwachtingen zijn en bekijk ik de mogelijkheden en wat de meest efficiënte manier is om een oplossing te vinden voor je probleem. Aan de hand van deze gegevens wordt een eerste behandelplan voorgesteld.

In de volgende sessies wordt dieper ingegaan op de problematiek en naargelang de sessies vorderen wordt er gekeken of aanpassingen aan het behandelplan noodzakelijk zijn.

De gebruikte technieken zijn afhankelijk van de problematiek en zodoende worden elementen uit de kinesitherapie, psychologie, traumatherapie, rouwtherapie, loopbaancoaching, stress en burn-outcoaching, Interactive Guided Imagery, familieopstellingen en systeemopstellingen gebruikt.

Voor wie?

Jongeren vanaf 16 jaar, jongvolwassenen en volwassenen

Informatie en afspraak

Voor informatie of om een afspraak te maken ben ik het beste bereikbaar via mail. Indien je telefonisch contact wil dan kan je dit gerust melden in je mail. Om de sessies niet te storen worden geen oproepen beantwoord. Je kan wel een boodschap inspreken met je contactgegevens zodanig dat ik je nadien kan opbellen.

Graag ontmoet ik jou van mens tot mens, van hart tot hart: welkom.

Sabin

Lees verder

Specialisaties

Kinesitherapie Relaxatietherapie / relaxatietraining Ademtherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Eigenwaarde Stress Ademhalingsproblemen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk Groepspraktijk

Consulttype

Individuele therapie Groepstherapie

Talen

Nederlands Frans Engels Spaans

Visumnummer klinisch psycholoog

263612

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Inschrijvingsnummer psychologen

742116223

Werkmomenten

maandag - dinsdag - donderdag - vrijdag: 8u30 - 22u (exclusief 15u -18u)
woensdag: 8u45 - 11u45

Prijs voor een consult

tarieven geconventioneerde kinesitherapie, therapeutische sessies: 55 euro, loopbaanbegeleiding via loopbaancheques

Duur van de sessie

kine: 30'; therapeutische sessies: 50' à 60'; loopbaan: 1u

Opleiding

Kinesitherapeut
Master in de klinische psychologie
Relaxatietherapeut
Traumatherapeut
Familieopsteller
Systeemopsteller
Rouwtherapeut
HSP en Indigo coach
Visualisatie (IGI) coach
Intuïtieve ontwikkeling
Stress en Burn-out coach
Loopbaancoach