Terug naar boven

Sabine Burggraeve

Lifesense

Therapeut

Maalderstraat, 31

2290 Vorselaar

Introductie

Voel je je geregeld overspannen en overprikkeld? Hou je van stilte en rust maar word je nu standaard door je omgeving leeggezogen? Voel je je vaak anders dan anderen en onbegrepen? Ben je gevoelig voor geuren en harde geluiden? Is eerlijkheid en rechtvaardigheid voor jou van het allergrootste belang? Voel je je snel emotioneel?
Ik geef jou handvaten naar bewustwording van jouw eigen persoonlijkheid. Hierdoor leer je ook de interactie met de mensen rondom jou beter begrijpen, waardoor je meer rust zal ervaren in zowel jouw persoonlijke als professionele relaties.
Misschien ben je wel Hoogsensitief (zoals 20% van de bevolking) en kan ik je met mijn jarenlange ervaring helpen dit als kracht te gebruiken ipv er je hele leven last van te hebben?Ik geef jou handvaten om bewuster om te gaan met jouw hoogsensitiviteit en zo in je kracht te staan. Zo kan je de positieve kant van hoogsensitiviteit ervaren!
Ik ben Professioneel Gecertificeerd Enneagramcoach, ik werk ook rond Hoogsensitiviteit en Verbindende Communicatie (NVC).

Reactie van een koppel in relatiecoaching:
“Ik vind je aanpak zeer geslaagd. Ook al was het gesprek niet altijd makkelijk, ik vind het straf hoe je het voor elkaar krijgt om ons allebei te laten praten, ons allebei in onze waarde te laten, ons een spiegel voor te houden en te laten nadenken over onszelf als individu/persoonlijkheid, over de ander als individu/persoonlijkheid, over ons als koppel. We hebben er allebei veel deugd aan gehad en veel uit geleerd, over onszelf en over elkaar. We vinden jouw aanpak zeer sterk, we zijn van mening dat je heel goed weet waar je mee bezig bent en dat dit voor ons veel waardevoller is dan de relatietherapie die we zoveel jaren geleden hebben gehad. Ik ben ervan overtuigd dat als we toen deze aanpak hadden gehad, dat we nu niet in deze problemen zouden zitten… Maar helaas kunnen we de klok niet meer terugdraaien en moeten we vooruit nu.”


Reactie individuele coaching:
“Dankjewel Sabine om me op een spontane, maar directe manier bewust te maken van wie ik ben! Eindelijk voel ik me na al die jaren in staat om mezelf beter te begrijpen en te aanvaarden. Na onze gesprekken herken ik sneller mijn valkuilen en ben ik beter in staat om deze bewust te vermijden. Zowel in mijn relatie als professioneel heeft deze zelfkennis me intussen al veel bijgebracht. Hiervoor ben ik je erg dankbaar…”

Lees verder

Therapievormen

Enneagram therapeut Verbindende communicatie Therapie Meer ...

Ondersteuning bij

HSP - Hoogsensitief Corona angst Burnout / burn-out Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Volwassenen Samengestelde gezinnen Jong volwassenen Koppels Mannen Ouderen Ouders Jongeren Gezinnen

Bereikbaarheid

Met parking Vlot bereikbaar met de auto Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie via e-mail

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Begeleiding in een bedrijf of vereniging Gezinstherapie

Talen

Nederlands Engels

Werkmomenten

Contacteer me voor een afspraak via de contactgegevens of het contactformulier onderaan

Wachtlijst

neen

Prijs voor een consult

60€/sessie (1h)

Duur van de sessie

in afspraak met de client

Opleiding

Gecertificeerd Enneagramcoach
Jaaropleiding Verbindende Communicatie
Opleiding Hoogsensitiviteit
Opleiding Vertrouwenspersoon
Opleiding Coachend Leidinggeven

Leeftijd

48 jaar

Neem contact op met Sabine

Maalderstraat, 31

2290 Vorselaar

Antwerpen

Toon telefoonnummer

https://www.facebook.com/CoachVorselaar/

Routebeschrijving