Terug naar boven

Sara Debruyne

De Walnoot vzw

Bachbloesemtherapeut

Hanendreef 135

2930 Brasschaat

Introductie

Hallo, ik ben Sara Debruyne, Bach Bloemen Consulente in De Walnoot vzw te Brasschaat en in de groepspraktijk Leef(je)wijzer te Broechem. Van thuis uit ben ik opgegroeid met de Bach Bloemen Remedies en heb ik dus de waardevolle steun van de Bach Bloemen mogen ervaren op verschillende spannende of moeilijke momenten in mijn leven, zoals in examenperiodes, bij verdriet als er een iemand gestorven was, bij heimwee op kamp, bij ziekte enz.

Mijn opleiding als Bach Consulente volgde ik in De Walnoot vzw in Brasschaat.

Als Bach Consulente, erkend door het Bach Centre in Engeland, deel ik heel graag mijn enthousiasme en passie over de eenvoudige en krachtige heelwijze die ontdekt werd door de Engelse arts Dr Edward Bach. In een gesprek bekijken we samen de patronen en de thema’s die jou bezig houden en welke emoties je ervan weerhouden om je goed in je vel te kunnen voelen. Vervolgens reik ik de Bach Remedies aan die op emotioneel niveau weer evenwicht kunnen brengen.

De Bach Bloemen Remedies zijn een dankbare ondersteuning bij alle situaties waar we het emotioneel moeilijk hebben. Ze helpen onder andere:

- als we meer zelfvertrouwen willen ontwikkelen;

- als we ons minder eenzaam willen voelen;

- wanneer we opnieuw veerkracht en levensenergie zoeken als we ons depressief voelen ;

- bij spanningen of stress op het werk of thuis en bij burn-out;

- bij uitputting;

- bij schuldgevoelens;

- als we ons gekwetst, boos of verbitterd voelen;

- bij concentratieproblemen;

- bij opvoedingsuitdagingen;

- bij relatiemoeilijkheden;

- bij overgevoeligheid.

Ze zijn volkomen risicoloos te gebruiken voor jong en oud, ze zijn 100% natuurlijk en hebben geen bijwerkingen. Ze maken het mogelijk om weer in onze kracht te gaan staan, en te kunnen groeien als mens. Want elke moeilijke situatie is tegelijk ook een uitnodiging om een aspect van onszelf en van het leven beter te leren begrijpen en te kunnen toepassen, zodat we gelukkiger en met meer gemak door het leven kunnen gaan.

Als licentiaat vertaler heb ik enkele jaren mijn talenkennis professioneel toegepast. Daarnaast heb ik een grote interesse voor een gezonde en ecologische levensstijl, en gezonde voeding. Ik heb me bijgeschoold in de voedingsleer vanuit de natuurgeneeskunde, o.a. Voedingsleer aan de Levensschool in Tongerlo, Orthomoleculair Voedingsconsulent aan het Faché Instituut in Laarne, en Orthomoleculaire Gezondheidszorgaan aan het Iczo in Antwerpen. Daarnaast verdiep ik me o.a. in het gedachtegoed van de Verbindende Communicatie van Marshall B. Rosenberg, de Aware Parenting visie van Aletha Solter, de Universele Levenswetten, het werk van Brené Brown over de kracht van kwetsbaarheid, het werk van Eckhart Tolle en van Dr. Joe Dispenza.

Als Orthomoleculair Voedingsdeskundige geef ik in de Walnoot vzw ook gezonde kookworkshops, waarin ik mensen op weg help naar gezondere voedingskeuzes, ze vertrouwd maak met andere ingrediënten en alternatieven, en heel wat informatie meegeef over een gezonde voedings- en leefstijl.

Persoonlijk orthomoleculair voedingsadvies is ook mogelijk. Contacteer me gerust voor meer informatie hierover.

Lees verder

Specialisaties

Bachbloesemtherapie EE - emotioneel evenwicht therapie Gesprekstherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Bindingsangst Doelloosheid Lichamelijke klachten Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Vrouwen Volwassenen Personen met een verstandelijke beperking Personen met een fysieke beperking Mannen Ouders Ouderen Kinderen Jongeren Baby's

Bereikbaarheid

Dicht bij bushalte Met parking Vlot bereikbaar met de auto Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Bereikbaar met openbaar vervoer

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie

Talen

Nederlands Spaans Engels

Werkmomenten

Dinsdag-vrijdag.

Wachtlijst

Nee

Prijs voor een consult

55 €

Duur van de sessie

1u à 1,5u

Opleiding

Licentiaat Vertaler
Erkend Bach Consulente bij De Walnoot vzw
Voedingsconsulent aan de Levensschool
Energetische antropologie - Jaaropleiding bij De Walnoot vzw
Geweldloze communicatie - introductie en jaaropleiding bij Corrylaura Van Bladel
Geweldloze communicatie - verdiepingsdagen bij Peggy Quaaden
De hele olifant in Beeld - Universele wetten - Jaaropleiding bij De Walnoot vzw
Orthomoleculaire Gezondheidszorg aan het ICZO

Leeftijd

40 jaar

Beroepsvereniging

BBOW vzw - Belgische beroepsvereniging voor artsen en therapeuten die gespecialiseerd zijn in orthomoleculaire wetenschap.

Neem contact op met Sara

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Hanendreef 135

2930 Brasschaat

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.dewalnoot.be

http://www.leefjewijzer.be

Routebeschrijving