Terug naar boven

Sarah Pollet

Contextueel therapeut i.o.

Psychotherapeut

Don Boscoplein 5

8820 Torhout

Introductie

Soms krijg je het gevoel vast te raken rond een aantal moeilijkheden die je in je leven ervaart. Hierbij stilstaan en praten met een therapeut kan je terug op weg helpen. Een contextueel therapeut houdt hierbij steeds rekening met je gezin van herkomst en de vorige generaties. Wat je ervaringen daar beteken(d)en, heeft een invloed op de relaties die je dagdagelijks aangaat met vrienden, collega’s en kennissen, maar ook met je partner en zeker met je kinderen.

Ik richt me naar INDIVIDUEN, KOPPELS en GEZINNEN.

In 2004 studeerde ik af als ‘Bachelor in het Sociaal Werk’. Ondertussen werk ik ruim 13 jaar als gezinsbegeleidster in het CKG Sint-Clara. Ik voer gesprekken met gezinnen die kinderen hebben tussen 0 en 12 jaar. De focus ligt op de opvoedingssituatie, maar de gespreksthema's zijn ruim: individuele gemoedstoestand van de ouders, koppeldynamiek, hechtingsrelatie met de kinderen, positie van de ouders in hun gezin van herkomst, …

Continue bijscholing vind ik belangrijk. Daarom volg ik steeds verschillende vormingen, studiedagen en opleidingen. Voor een meer uitgebreide verdieping van de begeleidingen die ik bood, startte ik een 4-jarige psychotherapieopleiding 'Postgraduaat Contextuele Therapie' in de Arteveldehogeschool. Dit gaf me de motivatie om mijn eigen praktijk uit te bouwen.

Gesprekken gebeuren steeds op afspraak. De kostprijs voor een gesprek van 1 uur bedraagt €45. Het is mogelijk dat een afspraak niet kan doorgaan door omstandigheden. Gelieve dan 24 uur op voorhand te annuleren. Bij niet of laattijdig afzeggen, wordt het gesprek alsnog aangerekend.

Lees verder

Specialisaties

Contextuele therapie Psychotherapie Gesprekstherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Levensvragen Innerlijke conflicten Identiteitsproblemen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Volwassenen Ouders Ouderen

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie Gezinstherapie

Talen

Nederlands

Opleiding

Basisdiploma: Bachelor Sociaal Werk (2001-2004)
Therapieopleiding: Postgraduaat Contextuele Therapie (2016-...)

Neem contact op met Sarah

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Don Boscoplein 5

8820 Torhout

West-Vlaanderen

Toon telefoonnummer

http://www.facebook.com/sarahpollet.contextueeltherapeut

Routebeschrijving