Terug naar boven

Sigrid Schellen

Goed Geluk

Coach

Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via VindeenTherapeut.be.

Vind een andere therapeut via onderstaande linken:

Vind een therapeutVind een therapeut in GenkVind een Coach

Introductie

Er zijn geen relatieproblemen en ook jullie seksleven verloopt vrij goed. Toch lijkt er iets te ontbreken. De sleur heeft stilaan ook zijn intrede gedaan in de slaapkamer en jullie weten niet of jullie het maar gewoon moeten aanvaarden of er iets aan kunnen doen. De suffe streeloefeningen die de relatietherapeut je opdraagt doen de passie alleen nog meer kelderen.

Als je met je vrienden praat over je seksuele voorkeuren, merk je op dat ze niet goed weten hoe ze daarop moeten reageren. Je twijfelt aan jezelf en consulteert een therapeut. Tijdens de wekelijkse sessies worden je jeugdjaren tot in detail geanalyseerd. Een half jaar en honderden euro’s later stel je vast dat je alleen nog meer problemen hebt.

Er treden soms conflicten op binnen je polyamoureuze relatie. Je zoekt meermaals professionele hulp, maar wordt steeds geconfronteerd met het taboe dat hierop rust. Je voelt je onbegrepen en weet niet hoe het verder moet. Is dit het nu?


Dit zijn maar enkele van de vele situaties waarbij de hulp van een ervaringsdeskundige van pas kan komen. Iemand die de vele vormen van seks en relaties ook kent vanuit de praktijk en niet alleen vanuit studieboeken. Een ervaringsdeskundige die vrij is van vooroordelen en deuren voor je opent in plaats van ze te sluiten. Iemand waarbij je helemaal jezelf kan zijn, die jou volledig aanvaardt en niet getraind is om je in een hokje te dwingen.

Lees verder

Specialisaties

Counseling Coaching

Ondersteuning bij

Seksuele problemen man Seksuele problemen vrouw Relatieproblemen

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Jong volwassenen Koppels Mannen Volwassenen Ouderen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij trein station Toegankelijk voor rolstoelgebruikers Vlot bereikbaar met de auto Met parking Dicht bij bushalte

Plaats

In de therapiepraktijk

Consulttype

Individuele therapie Relatietherapie

Wachtlijst

> 6 maanden

Prijs voor een consult

60

Duur van de sessie

60min

Opleiding

Sekscounselor (CVA)
Relatiecoach (CVA)
Klinische psychologie (CVA)