Terug naar boven

Ine Janssens

Coaching Company

Systeemtherapeut

Deze therapeut kan momenteel niet gecontacteerd worden via VindeenTherapeut.be.

Vind een andere therapeut via onderstaande linken:

Vind een therapeutVind een therapeut in DuffelVind een Systeemtherapeut

Introductie

Als erkend psychologe bied ik psychotherapie, maar ook life coaching en loopbaanbegeleiding aan. Ik begeleid mensen zowel in hun persoonlijk zoekproces als bij de eerste stapjes in het verkennen van nieuwe wegen. Achterom kijken is soms noodzakelijk, maar veel effectiever en aangenamer is het om je blik op de toekomst te richten. Via gesprekken, creatieve of systemische methodieken bied ik de nodige onderstroom. Ik werk graag oplossingsgericht met de positieve psychologie als achtergrond.

Naast aandacht voor elke persoon afzonderlijk, kijk ik zeker ook naar het systeem waar iedereen zich in bevindt. Elk gezinslid, maar ook vrienden, collega's beïnvloeden je denken en gedrag. Vanuit de systeemtherapie is het dan ook erg zinvol om de intensiteit en de aard van verbindingen met jou en de anderen te bekijken.

Kom je graag alleen op gesprek? Of heb je nood aan een therapie met je partner of gezin? Zowel individuele als koppel of gezinsgesprekken zijn mogelijk.

Coaching en therapie gebeurt steeds op jouw vraag, maar ook op jouw maat en jouw tempo. Je inzet is dan ook onmisbaar om inzicht en verandering in je eigen denkpatronen te bekomen. Blijvende verandering start immers... bij jezelf.

Tarieven:

  • Individuele sessie: €65 (50 min).

  • Koppel- en gezinstherapie: €95 (1,5 uur)

Ik aanvaard ook loopbaancheques voor gesprekken rond werkgerelateerde problemen (stress door het werk, slechte work/life balance, verwerken van ontslag, ...). Met een loopbaancheques betaal je zelf slechts €10 per sessie, met een maximum van 7 sessies. Loopbaancheques kan je bestellen via "Mijn Loopbaan" van VDAB of op het gratis nummer 0800 30 700 (elke werkdag van 8 tot 19 uur). Meer info vind je op: zie websitelink onderaan

Locatie:

Biesaard 10, 2570 Duffel.

Onze praktijk is niet koel en onpersoonlijk, maar eerder gezellig ingericht wat mensen helpt om zich op hun gemak te voelen. Ik hoop van harte dat ook jij bij ons tot rust kan komen.

Lees verder

Therapievormen

Psycholoog Therapie via video call of telefoon Psychotherapie Meer ...

Ondersteuning bij

Corona stress Timemanagement Assertiviteit Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Gezinnen Samengestelde gezinnen Jong volwassenen Volwassenen Jongeren Koppels Mannen Zwangerschap Ouders

Bereikbaarheid

Vlot bereikbaar met de auto Met parking Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte

Plaats

Groepspraktijk In de therapiepraktijk Therapie via video call (Skype, Zoom e.a.) Therapie over het internet Therapie in de buitenlucht

Consulttype

Gezinstherapie Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Nederlands

Visumnummer klinisch psycholoog

262135

Betaling met loopbaancheques

Betalen via Loopbaancheques mogelijk

Inschrijvingsnummer psychologen

822115684

Werkmomenten

Maandag tot vrijdag. Geen woensdagnamiddag.
Een afspraak maken kan via dit invulformulier of telefonisch.

Prijs voor een consult

€65

Duur van de sessie

50 min

Opleiding

Licentiaat in de Psychologie (2006)
Professional coach (2013)
Docente kinderyoga (2016)
Systeemtherapeut (2019)

Terugbetaling

Er is gedeeltelijke terugbetaling mogelijk voor leden van volgende ziekenfondsen: CM, De Voorzorg, Helan, Vlaams Neutraal ziekenfonds, Liberale Mutualiteit, Partena (voor patiënten met een chronische ziekte).

Leeftijd

41 jaar

Beroepsvereniging

Lid van de Psychologencommissie, Lid van de BVRGS (Belgische Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie en Systeemcounseling)