Terug naar boven

Update rond therapie tijdens Covid-19-lockdownOok tijdens Corona blijven heel wat psychotherapeuten in aangepaste vormen therapie voorzien. Dat kan bv. via video call, telefoon, chat of e-mailtherapie. Deze vormen van therapie kunnen tijdens een periode van lockdown even waardevol zijn als een face-to-face gesprek.

Blijf ook tijdens deze periode zorg dragen voor je mentale gezondheid en maak gerust een afspraak met één van onze hulpverleners.

Annelies De Roover

Pop-coaching

Transpersoonlijk therapeut

Ertbrandstraat181

2950 Kapellen (Antw.)

Introductie

Ik begeleid vrouwen op hun weg naar meer harmonie en balans. Dit doe ik zowel door het geven van workshops als door persoonlijke begeleiding (coaching).

Je kan bij mij terecht voor: Stress: Stresshantering en burn-out preventie & begeleiden van herstel (individuele trajecten en in groep), het transformeren van perfectionisme, het loslaten van fobieën en angsten en traumaverwerking.Carrière: Loopbaanbegeleiding (met loopbaancheques) Communicatie: Relatiebemiddeling, effectief en relatiegericht communiceren, assertiviteitstraining Meesterlijk moederschap: opvoedingsondersteuning (specialiteit ADHD & autisme

Wat voor mij belangrijk is: Positiviteit: Werken vanuit jouw sterktes en kracht. Startpunt: Ik wil een lanceerplatform vormen en mezelf op korte tijd 'misbaar' maken. Duurzame resultaten neerzetten: geen quickfixes, maar écht dingen veranderen. Maatwerk en persoonlijke aandacht, ook in groepstrajecten en workshops. Betaalbaarheid: coaching om je terug fluitend naar je werk te laten gaan, kan al aan 10€ per uur, dankzij de Loopbaancheques. Meer info hierover vind je op de website van VDAB.Ik ben actief als HR-professional in loopbaancoaching, bemiddeling, recruiting en matching, klantgericht werken en het begeleiden van change. Ik word dagelijks geconfronteerd met de tol die we betalen voor ons drukke, luxeleventje. Daarnaast zie ik dat mensen die leven en werken vanuit hun natuurlijke sterktes, veel minder last schijnen te ondervinden van de ratrace en er zelfs energie uit halen. Ik wil graag de sleutelpositie die vrouwen in het gezin bekleden, benutten om zo niet enkel harmonie en balans in hun leven te brengen, maar in dat van elk gezinslid.

Om fileleed te vermijden beschik ik over 2 locaties: Praktijk Zuid is gelegen in Wilrijk op de as Antwerpen - Brussel. Praktijk Noord is gelegen in Kapellen, vlot bereikbaar en op wandelafstand van de bushalte.

Reacties van cliënten:

Als werkende mama ontdek ik dat het oké is om niet voortdurend te willen multi-tasken, dat het oké is om je eigen dromen achter na te gaan (zonder je schuldig te voelen :) ) en dat gewoon goed ook best wel oké is... dat een gezond evenwicht tussen werk, gezin en me- time zoveel meer rust biedt! (Sofie, mama van 4)

Annelies heeft mij laten inzien dat mijn energie niet eindeloos is, dat ik keuzes moet maken en vooral ook tijd voor mezelf. Ik bekijk het leven nu helemaal anders. Probeer mijn prioriteiten te stellen en te gaan voor de dingen die voor mij belangrijk zijn. Soms glij ik toch weer wat af naar mijn vroegere levensstijl en dan gebruik ik de truckjes die Annelies me leerde, zoals blokkeren van mijn agenda met ‘geen activiteiten’. Daarnaast kan ik ook altijd op de steun van mijn gezin rekenen die er mee op toezien dat ik niet herval. Ik kan zeker stellen dat de coaching van Annelies mijn leven heeft veranderd in de positieve zin. (IW)

Annelies heeft me met veel liefde en kennis bijgestaan tijdens mijn burn-out. Op een bepaald ogenblik keek ik zelfs uit naar de sessies, die echte leermomenten voor mij werden. Zij heeft me eindelijk zo ver gekregen om een aantal patronen op het werk te doorbreken. (ex-burn-out cliënte)

Een leuke en interessante ervaring die mijn zelfvertrouwen een boost gaf. Ik heb door deze loopbaanbegeleiding meer inzicht gekregen en een duidelijker beeld van mijn persoonlijke loopbaan. Annelies is een enthousiast persoon en brengt haar enthousiasme zeker over tot bij haar klanten. Een aanrader! (ME)

Toen ik bij Annelies aankwam, leek mijn leven aan in een impasse te zitten. Door eenvoudige vragen en opdrachten kon ik mijn blik op de wereld bijstellen en kreeg ik meer zicht op mijn aandeel en mogelijkheden. (MW)

Na jarenlange bezoeken aan diëtistes en dokters, ben ik momenteel niet meer bezig met eten! Maar wel om te groeien in mijn zeker en sterk bestaan! Ik leer zelf ook om te onderzoeken, waarom eten zo met me op de loop gaat. Alles gebeurt zo intens en bewust nu - ook mijn "zijn" in mijn gezin. Het daadwerkelijk vermageren komt wel, eerst mijn eigen ik! (IZ)

Mijn herstel na een burn-out ging plots een versnelling hoger. Samen met Annelies leer ik voor mezelf te zorgen zodat ik niet herval in oude gewoonten die me vroeger in de problemen brachten. De prijs van de sessies is een prijs die ik graag betaal voor een gezond en gelukkig leven. (NC)

Bij Annelies krijg ik elke keer zoveel info en tips waarmee ik aan de slag kan en die ik alle dagen kan toepassen in mijn thuissituatie. (NM)

Samen met Annelies heb ik het gevoel gekregen dat ik helemaal oké ben zoals ik ben en dat ik op elk moment zelf kan kiezen voor mezelf zonder mijn hulpbehoevende tante in de steek te laten. (BS)

Vroeger had ik makkelijk ruzie met iedereen in mijn omgeving. Stap voor stap maakte ik samen met Annelies de analyse en met een paar handige tips leerde ik hoe ik doeltreffend en zonder ruzie aan anderen duidelijk kan maken wat ík wil en wát niet. Nooit gedacht dat een paar sessies zo’n verschil konden maken. (PJ)

Samen met Annelies ontdekte ik wat echt belangrijk voor mij was in een job. Met haar begeleiding vond ik in één sollicitatie de job van mijn leven. (AB)

Nadat mijn dochter de diagnose ADHD kreeg, herkende ik plots ook tal van symptomen bij mezelf. Samen met Annelies heb ik opnieuw evenwicht gevonden. Ik weet nu hoe ik het best omga met mezelf en mijn dochtertje. Het stormt zeker nog af en toe, maar er worden geen potten meer gebroken. Al mijn relaties lopen nu meer harmonieus.(AD)

Tijdens mijn scheiding had ik houvast nodig, iemand die me herinnerde aan wie ik echt was en op welke manier ik deze stap wilde zetten. Annelies heeft dit gedaan in alle zachtheid. Ze was mijn veilige haven en rustpunt in deze hectische periode van mijn leven. Ik ben er sterker uit gekomen en stap nu vol zelfvertrouwen mijn nieuwe leven in. (MH)

In mijn relatie geraakte ik mezelf kwijt. Ik zie nu in hoezeer ik mezelf neerhaalde en het haast onmogelijk maakte voor mij, mijn partner en zijn kind. Dankzij de hulp van Annelies De Roover kan ik nu op een goede manier dingen bespreken en is het voor mij ook duidelijk welke rol ik op wil nemen... en welke niet. Ik heb mezelf nu weer gevonden en ons gezinnetje is gelukkiger dan ooit. (APW)

Trefwoorden: stress, burn-out, depressie, grenzen, assertiviteit, geweldloze communicatie, focus, emoties, binge eating, eetstoornissen, opvoedingsvragen, moeder - kind, vrouw-zijn, work-life balance, midlifecrisis, winterdip, perfectionisme, hooggevoelig, balans, harmonie, vrouw, dochter, zus, relaties, autisme, ASS, ADHD, time management, organiseren, uitstelgedrag, fobiën, angsten, levensvragen, paniekaanval.

Lees verder

Specialisaties

Therapie via video call of telefoon Assertiviteitstraining Bedrijfs- /groepsbegeleiding Meer ...

Ondersteuning bij

Burnout / burn-out Loopbaanbegeleiding Communicatieproblemen Meer ...

Praktische informatie

Leeftijdsgroep

Vrouwen Jong volwassenen Volwassenen

Bereikbaarheid

Bereikbaar met openbaar vervoer Dicht bij bushalte Vlot bereikbaar met de auto

Plaats

Groepsbegeleiding in het bedrijf In de therapiepraktijk Therapie aan huis Therapie via video call (Skype, Whatsapp e.a.)

Consulttype

Gezinsbegeleiding Individuele therapie Relatietherapie

Talen

Engels Nederlands

Werkmomenten

woensdag en vrijdag: 10 tot 20 uur zaterdag: 14 tot 17 uur telefonisch bereikbaar elke werkdag van 8u30 tot 9u30

Wachtlijst

nee

Prijs voor een consult

50€ per uur (excl.btw)

Duur van de sessie

ca. 1,5u

Opleiding

Master practicioner NLP
Transpersoonlijke coaching en counseling
Geweldloze communicatie
Integratieve Psychotherapie
Loopbaanbegeleidng
Mindfulness
Stressmanagment
Je kan je leven helen (Louise Hay)
Emotioneel lichaamswerk
BPM
Timemanagement
Situationeel Leiderschap
Projectleiderschap

Beroepsvereniging

BNVIP Belgisch Nederlandse Vereniging voor Integratieve Psychologie

Neem contact op met Annelies

Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Ertbrandstraat181

2950 Kapellen (Antw.)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.pop-coaching.be

http://www.vdab.be/loopbaanbegeleiding

https://www.arcturus.be/team/annelies-de-roover/

Routebeschrijving