Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Diepgang in loopbaanbegeleiding: werken met systemische, ervaringsgerichte en beeldende werkvormen - Deze Bijscholing is offline

Deze Bijscholing kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Bijscholing via onderstaande links.

Omschrijving

Gestaltmatig en sytemisch werken voor loopbaanbegeleiders.

‘Stilstaan bij wie je bent en hoe je bent, geeft ruimte om te worden wie je bent.’

Loopbaanbegeleiding raakt vaak aan diep menselijke thema’s, zoals het niet voldoen aan de verwachtingen, je plek niet vinden, vastlopen, uitputting, stress, burn-out, terugkerende samenwerkingsproblemen of chronische fysieke klachten, …
In deze opleiding leren we hoe je als loopbaanbegeleider kan werken met wat op dit dieper niveau meespeelt. Je leert het verband leggen tussen de persoon van de loopbaancoachee, zijn geschiedenis en actuele werk- en leefcontext en zijn vragen en doelen. Fundamentele zingevingsvragen, verstrikkingen en moeilijke levensthema’s worden zo makkelijker bespreekbaar.

Doelgroep:
Loopbaanprofessionals die werkzaam zijn in het brede gebied van loopbaanmanagement, outplacement, jobcoaches, loopbaanadvisering en loopbaancoaching. Loopbaancoaches die in hun werk meer met creativiteit en diepgang, in ruime zin, willen werken. Maar ook professionals in verwante beroepen als HRM en werving & selectie.
Praktisch:
De modules vormen samen één geheel maar kunnen afzonderlijk gevolgd worden.
Modules:
Module 1: Werken vanuit diepgang: dieperliggende oorzaken opsporen en begeleiden
Module 2: Werken met systemische, ervaringsgerichte en beeldende werkvormen

Zoek een andere cursus

Locatie cursus