Terug naar boven

Kennismakingsworkshop Groeitraject ademen 2020 - Ademen als bevrijdende kracht

Kennismaking

Netwerk emotioneel lichaamswerk (NEL)

Antwerpen

Droomland 6a, 2288 Bouwel

2288 Bouwel

Antwerpen

Introductie

In Emotioneel Lichaamswerk® is ademen een belangrijke pijler. Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Je ademstroom is ook de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en emoties en genieten van je lichaam.

In maart 2020 start bij Vzw NEL (netwerk emotioneel lichaamswerk®) een gloednieuw ademtraject die je onder andere bewust maakt van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en je opnieuw verbinding laat maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je lichaam wordt geopend voor ademwerk via Emotioneel Lichaamswerk®.

Iedereen met interesse in een persoonlijk groeitraject via ademwerk kan dit groeitraject volgen. Therapeuten en coaches met interesse in de opleiding tot ademcoach waar dit groeitraject deel van uitmaakt zijn ook zeer welkom.

Tijdens deze kennismakingsworkshop proef je van wat dit ademtraject en wat de opleiding tot ademcoach jou kan bieden. Je wordt hierbij begeleid door ervaren ademtrainers.

Meer info? Surf naar zie websitelink onderaan

Lees verder

Cursusdatums

Start op: zaterdag 29 februari 2020
zaterdag 29 februari 2020Vanaf 10u00tot 12u30

Praktische informatie

Gegeven door

Erik Habraken

Prijs

30 euro

Neem contact op met

Kennismakingsworkshop Groeitraject ademen 2020 - Ademen als bevrijdende kracht
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Netwerk emotioneel lichaamswerk (NEL)

Antwerpen

Droomland 6a, 2288 Bouwel

2288 Bouwel

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.emotioneellichaamswerk.be

Routebeschrijving