Terug naar boven

Update rond therapie na Covid-19-lockdownBijna alle therapeuten bieden terug live gesprekken in de praktijkruimte.
Ook therapie via video call, telefoon, chat of e-mail blijft mogelijk (via "Verfijn je zoekopdracht").

Kennismakingsworkshop Groeitraject ademen 2020 - Ademen als bevrijdende kracht - Deze Kennismaking is offline

Deze Kennismaking kan niet worden gecontacteerd via VindeenTherapeut.be. Vind een andere Kennismaking via onderstaande links.

Omschrijving

In Emotioneel Lichaamswerk® is ademen een belangrijke pijler. Je ademhaling is de natuurlijke drager van je levenskracht, reguleert de balans van je zuurstofhuishouding en dient als voeding voor al je cellen. Je ademstroom is ook de ingangspoort naar meer vrijheid, bewuster omgaan met stress en emoties en genieten van je lichaam.

In maart 2020 start bij Vzw NEL (netwerk emotioneel lichaamswerk®) een gloednieuw ademtraject die je onder andere bewust maakt van de mogelijke blokkades die jij ervaart in het ademen en je opnieuw verbinding laat maken met je vrije onbelemmerde diepe ademhaling. Je lichaam wordt geopend voor ademwerk via Emotioneel Lichaamswerk®.

Iedereen met interesse in een persoonlijk groeitraject via ademwerk kan dit groeitraject volgen. Therapeuten en coaches met interesse in de opleiding tot ademcoach waar dit groeitraject deel van uitmaakt zijn ook zeer welkom.

Tijdens deze kennismakingsworkshop proef je van wat dit ademtraject en wat de opleiding tot ademcoach jou kan bieden. Je wordt hierbij begeleid door ervaren ademtrainers.

Meer info? Surf naar www.emotioneellichaamswerk.be/opleiding

Zoek een andere cursus

Locatie cursus