Terug naar boven

Meerdaagse wandeltocht op de Mullerthal Trail: tocht van de held met Semilla

Vakantie

Marianne Gilleir

Mullerthal trail: start en einde in Echternach- Groothertogdom Luxemburg

Groenenhoekstraat

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Introductie

WAT en VOOR WIE?
Als je met Semilla op pad gaat, kies je voor een onvergetelijke, ervaringsgerichte meerdaagse wandeltocht. Hierbij genieten we niet enkel van de prachtige, afwisselende landschappen die we doorkruisen, maar durven ook stil te staan bij wat zich aan jouw binnenkant afspeelt en op dat moment aandient. Door afstand te nemen van je huidige leefsituatie ontdek je gemakkelijker wie je bent en waar je naartoe wilt in jouw leven.

De kracht zit hem in het samen onderweg zijn en het kunnen delen in groep. Je maakt samen nieuwe herinneringen in een heel andere omgeving dan thuis, waar je jaren later nog steeds over praat.

De wandelroute heb ik vooraf uitgepluisd (vóór vertrek krijg je een paklijst en overzicht). De overnachtingen worden op voorhand gereserveerd i.s.m. Uniglobe. Het streefdoel is om steeds te overnachten in eenvoudige, kleinschalige en kwaliteitsvolle slaapaccommodaties. Het kan echter zijn dat we soms niet anders kunnen dan op een (échte) pelgrimsslaapzaal te slapen (en ook dat heeft iedereen tot nu toe steeds prima overleefd).

Verder genieten we ten volle van de vrijheid van het moment: zo kunnen we bv. samen ter plekke uitkiezen wat we doen om onze honger te stillen en dorst te lessen... helemaal flexibel inspelen op de mogelijkheden, noden en 'goestingskes' van het moment.

Ben je een volwassene met een gezonde mentale én fysieke conditie, die openstaat voor ontmoeting en avontuur? Dan ben je meer dan welkom bij Semilla.

Ik draag de verantwoordelijkheid over de groep, de veiligheid van en respect voor iedere deelnemer (en mezelf) draag ik hoog in het vaandel. Vandaar dat ik graag weet wie ik meeneem. Vormt het gedrag van een deelnemer tijdens de tocht toch een gevaar of té zware last voor de groep, dan zie ik me genoodzaakt om daarop gepast in te spelen. In geval van nood geef ik mezelf (én de deelnemer) het recht de tocht omwille van die reden ten allen tijde te kunnen stopzetten.


MET WIE?
* begeleiding van een enthousiaste en ervaren pelgrim met psychotherapeutische achtergrond
Ik, Marianne Gilleir, wil mijn passie voor het reizen en wandelen delen. Ik neem jou graag mee op pad voor een onvergetelijk avontuur in de natuur. Af en toe zal ik een verhaal of gedicht voorlezen, een filosofische vraag stellen of een kleine opdracht geven. Bovendien vind ik het belangrijk dat iedereen dagelijks kort kan delen met de groep hoe het met hem/haar gaat in een 'rondje'. Niet altijd jouw ding? Bedenk dan even: 'Alles gaat voorbij'!

Zo'n meerdaagse wandeltocht vraagt sportieve en mentale inspanningen. Tijdens de tocht kan je bij mij terecht voor een schouderklopje, een aanmoediging, een gesprek over wat zich aandient of wat jij op dat moment nodig hebt en dat alles van mens tot mens. De zaken die je me in vertrouwen vertelt, blijven bij mij. Bovendien vind ik het fijn om jou beter te leren kennen, om samen over gemeenschappelijke interesses en verschillen te kunnen praten maar ook om samen plezier te maken. Zo zal ik het zelf ook niet kunnen laten luchtige, ontspannende momenten in te lassen, het blijft immers een wandelvakantie, jouw camino.

Je bent - jammer genoeg/gelukkig - niet met je moeder op reis: ik reken erop dat je bij praktische uitdagingen onderweg eerst zelf een gepaste oplossing zoekt. Lukt dat niet? Dan zoeken we samen verder.

* de groep
Met anderen op tocht gaan kan best spannend zijn - ook voor de reisbegeleider - het nodigt je uit om de ander te ontmoeten, jezelf flexibel op te stellen, jezelf te zijn én blijven. Het gaat o.a. om geven en nemen, elkaar genoeg tijd, ruimte en vrijheid geven horen daar bij Semilla ook zonder twijfel bij. De groep bestaat uit maximum 10 volwassenen. Je hebt zo veel of zo weinig contact met de anderen als je wenst, sommige mensen vinden het fijn om in groep te wandelen, anderen doen dit met momenten liever alleen. Het is jouw keuze: het is immers jouw Camino, jouw wandeltocht.

Vertrouwen in de groep is nodig om zaken met elkaar te kunnen delen. Ik vertrouw erop dat ieder groepslid daar respectvol mee omgaat: "What happens on the camino, stays on the camino."


* samenwerking met erkend reisbureau
Deze reis wordt georganiseerd in samenwerking met het reisbureau UNIGLOBE Triton Travel. De reisagente waar ik mee samenwerk, verzorgt in samenspraak met mij de boeking van de accommodaties.

Inschrijven voor en informatie vragen over een tocht doe je enkel bij Semilla.


Meer info over de volgende tochten vind je op zie websitelink onderaan

Lees verder

Cursusdatums

Start op: maandag 2 november 2020
maandag 2 november 2020Vanaf 18u
vrijdag 6 november 2020Vanaf 12u

Praktische informatie

Gegeven door

Marianne Gilleir

Prijs

595 euro

Neem contact op met Marianne

Meerdaagse wandeltocht op de Mullerthal Trail: tocht van de held met Semilla
Gelieve via dit contactformulier geen reclame te versturen van welke aard ook. Misbruiken zullen aangeklaagd en aangerekend worden volgens het KB van 4 april 2003.

Marianne Gilleir

Mullerthal trail: start en einde in Echternach- Groothertogdom Luxemburg

Groenenhoekstraat

2600 Berchem (Antwerpen)

Antwerpen

Toon telefoonnummer

http://www.semilla.be

Routebeschrijving