Terug naar boven

Ervaringen van hulpverleners met onze doorverwijssites

Onderstaande spontane bedankingen ontvingen we van aangemelde hulpverleners van onze verschillende doorverwijssites. We vinden het leuk ze met je te delen! Wat is jouw ervaring met VindeenTherapeut.be? Laat het ons weten!

Louis Colinet - Psychotherapeut

Louis Colinet - Psychotherapeut

Ik ben onwaarschijnlijk tevreden met jullie platform en effectieve manier van werking. Ook de na-service, communicatie en flexibiliteit vind ik zeer sterk. Fijn samenwerken dus. Bedankt!

Psychotherapeut
Louis Colinet - Westerlo

Martine Boddin - Energetisch therapeute

Martine Boddin - Energetisch therapeute

Ik kan kort zijn: VindeenTherapeut.be brengt klanten op! Ik krijg veel cliënten die me vaak meteen opbellen waardoor we snel naar een afspraak kunnen overgaan.

Ik gebruik het zelf ook om collega’s op te zoeken! Het is een ideaal netwerk voor zelfstandigen om elkaar te ondersteunen. De andere therapeuten op de website zie ik ook niet als concurrenten, maar uiteraard als collega’s.

De werking van de site is top en wijst zichzelf uit. Ik vind het fijn dat ik mijn eigen website op mijn profiel kan delen. Mensen klikken hiernaar door en schrijven zich bijvoorbeeld in op mijn nieuwsbrief.

Ook qua registratie liep alles heel vlot. Ik kan prioriteiten aanduiden in mijn therapievormen en kan mijn profiel naar hartenlust veranderen en updaten. Top!

Energetisch therapeute
Martine Boddin - Hasselt

Lut Van Schoors - Rouwbegeleider

Lut Van Schoors - Rouwbegeleider

Bij het afsluiten van mijn praktijk wil ik jullie graag van harte bedanken voor de jarenlange fijne samenwerking. 'Vind een Therapeut' heeft absoluut bijgedragen aan de uitbouw van mijn praktijk; veel cliënten vonden via deze website hun weg naar mij. Telkens hoorde ik hoe gebruiksvriendelijk het zoeksysteem is en hoe duidelijk het profiel van de verschillende therapeuten.

Wat ik ook altijd erg heb gewaardeerd is de vlotte en vlugge manier waarop er werd gereageerd op vragen, elk probleempje werd binnen de 24 uur opgelost. Deze vlotte en vriendelijke service was voor mij een belangrijk pluspunt.

'Vind een Therapeut' is een schitterend platform dat ik hierbij graag aanbeveel!

Rouwbegeleiding / verliescounselor
Lut Van Schoors - Brugge

(Lut zette haar praktijk intussen stop.)

Anne Van heule - Polyenergetisch therapeut

Anne Van heule - Polyenergetisch therapeut

Beste,

Hierbij laat ik graag weten dat ik erg blij ben met de site 'vindeentherapeut.be'. Al jaren komen cliënten via jullie site bij mij terecht. Jullie hebben me geholpen om een praktijk te kunnen opstarten.

De site is erg goed opgebouwd, ik geef hem ook door aan iedereen die geholpen moet worden, indien ze niet bij mij terecht kunnen.

Ook de informatie die jullie toesturen ivm Corona en dergelijke heb ik met aandacht bekeken en vond dit erg waardevol. Voor mij als therapeut is dat een extra hart onder de riem geweest.

Bedankt en een fijn en gezond nieuwjaar gewenst!


NLP coach & polyenergetisch therapeut
Anne Van heule - Sint-Gillis-Waas

Karen Poisson - Massage- en gestalttherapeute

Karen Poisson - Massage- en gestalttherapeute

Ik ben altijd zeer tevreden geweest van mijn aansluiting bij jullie. De service was steeds heel goed: snelle reacties, hulpvaardigheid, ... Bovendien bewaar ik een aangename herinnering aan het contact met de initiatiefnemer bij de start van dit project. Ik ben dan ook blij met het succes dat Vind een Therapeut geworden is en ik wens gans jullie team nog veel creativiteit en energie om zo positief verder te doen!

Dank en vriendelijke groeten,

Massage- en gestalttherapeute (intussen op pensioen)
Karen Poisson - Berchem

Els Coussement - Psychotherapeut

Els Coussement - Psychotherapeut

Ik wil jullie graag laten weten dat ik erg positieve ervaringen heb met deze site. Ik heb er destijds een profiel op geplaatst om mezelf en mijn praktijk kenbaar te maken en sindsdien dienen zich regelmatig cliënten aan, zodat ik voldoende cliënten heb om mijn praktijk in bijberoep uit te bouwen.
Ik gebruik deze site ook om sommige cliënten door te verwijzen naar collega therapeuten.

Niets dan lof dus over deze website.
Groetjes,


Psychotherapeut
Els Coussement - Pepingen

Bieke Vermeulen - Mental Coach

Bieke Vermeulen - Mental Coach

Graag wil ik jullie bedanken voor de goede service. Ik heb mijn lidmaatschap met een jaar verlengd en er een tweede profiel bijgemaakt nu ik op twee locaties werk.
Ik merk dat deze site mijn doorverwijzingskanaal is als mensen via het internet naar een therapeut/coach zoeken.

Ook de technische ondersteuning als iets niet lukt is prima geregeld.

Zo vind ik het heel fijn om samen te werken.
warme groet,


Mental Coach & loopbaanbegeleiding
Bieke Vermeulen - Meerhout

Caroline Dekeukeleire - Voetreflexoloog & energetisch therapeut

Caroline Dekeukeleire - Voetreflexoloog & energetisch therapeut

Ik ben bij jullie terecht gekomen door een collega die zei dat dit het ideale middel was voor mensen die starten als therapeut. Tegenwoordig moet je nu eenmaal vindbaar zijn via het internet.

Ik moet zeggen dat de klanten die ik via jullie ontvang de klanten zijn waar ik echt naar op zoek ben.

Mensen die me bereiken via VindeenTherapeut.be komen dankzij de goede zoekfuncties op de website ook steeds voor een langere periode terug. Dit komt omdat de uitgebreidheid van mijn profiel voor een ideale match zorgt tussen mij en de bezoeker. Uit zo’n langdurige contacten leer ik ook veel meer, en daar ben ik dankbaar voor.

Voetreflexoloog & energetisch therapeut
Caroline Dekeukeleire - Gent

Katrien T'Jonck - Gestaltherapeut

Katrien T'Jonck - Gestaltherapeut

Ik ben ontzettend blij met deze website. Het is heel gemakkelijk in het gebruik en het is tot nu toe de weg bij uitstek waarmee cliënten de weg vinden naar mij toe.

Heel hartelijk dank om dit te organiseren en te onderhouden, voor het schitterende idee op zich !!!!!
Het heeft mij in mijn beroep als therapeut al heel veel geholpen.

Gestalttherapeut
Katrien T'Jonck, Vlezenbeek

Patrick Poedts - Personal coach

Patrick Poedts - Personal coach

Beste,

Ik wil jullie alvast bedanken voor het mooie platform wat jullie aanbieden via VindeenTherapeut.be. Dit is een zeer waardevolle tool bij het plaatsen van en zichtbaarheid geven aan ondernemende therapeuten, trainers, coaches.

Personal coach
Patrick Poedts - Kampenhout

Krista Viaene - Relaxatietherapeute

Krista Viaene - Relaxatietherapeute

Via deze website krijg ik op regelmatige basis de juiste doorverwijzingen voor mijn praktijk als relaxatietherapeute-kinesitherapeute waar ik naast spanningsproblemen ook hyperventilatie, burn-out en andere psychosomatische klachten behandel.

Na een korte aanvraag per mail, wordt een afspraak gemaakt, en wordt de behandeling opgestart. Kortom een goede doorverwijs-site.


Relaxatietherapeut

Krista Viaene - Brugge

Aanmeldingsteam GGZ Kempen

Aanmeldingsteam GGZ Kempen

Wij als GGZ de Kempen hebben enorm veel aan de websites waar jullie dag in dag uit mee bezig zijn. Wij zoeken regelmatig hulpverleners op voor cliënten als doorverwijzing. Dat maakt de stap naar begeleiding laagdrempelig. Super handig in gebruik. Toegankelijk voor iedereen. Jullie doen goed werk. Dankje!

Aanmeldingsteam - GGZ Kempen
Pascale de Vicq, Geel

Daniel Janssen - Oplossingsgerichte-therapeut - Relatietherapeut

Daniel Janssen - Oplossingsgerichte-therapeut - Relatietherapeut

Ik wou u graag laten weten dat ik zeer tevreden ben over de werking van deze site.
Op korte tijd is deze website uitgegroeid tot één van mijn beste verwijzers.

Via deze site vinden heel wat mensen op basis van hun eigen motivatie en hulpvraag de weg naar mijn praktijk. Door de vermelding van het volledige aanbod waarvoor ze terecht kunnen bieden steeds meer mensen zich aan met een heel specifieke en concrete hulpvraag. Ik ben ervan overtuigd dat dit initiatief een uitstekende GPS-functie vervult voor wie op zoek is in het labyrint van de hulpverlening.

Met vriendelijke groeten,


Oplossinggerichte therapeut
Danny Janssen - Oostende

Julie Dingemans - Kinesioloog & Psych-K therapeute

Julie Dingemans - Kinesioloog & Psych-K therapeute

Ik was eerst wat sceptisch over betalende websites, omdat ik niet wist hoe goed dat ging aanslaan. Via een tip ben ik toch begonnen met VindeenTherapeut.be. Ik ben uiteindelijk mega positief verrast, want op dit moment heb ik ongeveer een rate van 80% van de mensen die contact opnemen die effectief op consultatie komen.

Ik gebruik de site zelf ook om andere therapeuten te vinden, nieuwe contacten leggen en te netwerken qua doorverwijzing. Netwerken is tegenwoordig in coronatijden helaas stilgevallen. Via VindeenTherapeut.be heb ik toch een heel mooie ondersteuning gekregen om mijn praktijk op te bouwen. Enorm aangenaam verrast!

Ik vind het dan ook heel goed dat er verschillende websites zijn en bij komen, want dit creëert een brede waaier aan mogelijkheden!

Kinesioloog & Psych-K therapeute
Julie Dingemans - Turnhout

Diane Van den Bergh - Relatie- & gezinstherapeute

Diane Van den Bergh - Relatie- & gezinstherapeute

Ik heb eindelijk tijd gevonden/genomen om al jullie interessante info door te nemen.

Ik wil jullie proficiat wensen met de professionele aanpak, de goede tips en het snelle inspelen op de actualiteit (bvb met Corona). En ook met de snelle antwoorden op individuele vragen.

Dank hiervoor!

EFT-relatietherapeut en gezinstherapie
Diane Van den Bergh - Kieldrecht (Beveren)

Hilde Van Heuven - Oplossingsgericht therapeut

Hilde Van Heuven - Oplossingsgericht therapeut

Bedankt dat jullie mee nadenken en tot positieve oplossingen komen om zowel de cliënt als de therapeut te ondersteunen. Mijn lidgeld vind ik hierdoor nog meer waard!

Oplossingsgericht therapeut
Hilde Van Heuven - Brasschaat


Mia Meutermans - Klinisch psycholoog

Mia Meutermans - Klinisch psycholoog

Ik wil jullie graag bedanken voor de snelle en efficiënte respons die ik ontving bij de aanpassingen van mijn profielen.
De tips die jullie geven rond het kenbaar maken van je profiel zijn nuttig en de respons van mensen bewijst dat het werkt.

Klinisch psycholoog
Mia Meutermans - Gent
Mia Meutermans - Zellik

Marian De Lathauwer - Shiatsu-therapeute

Marian De Lathauwer - Shiatsu-therapeute

Ik heb opnieuw besloten mijn lidmaatschap te verlengen! Dat zal nu het 4e jaar zijn. Bedankt voor jullie ondersteuning!

Shiatsu-therapeute
Marian De Lathauwer - Wetteren

Anik Matthieu - Bachbloesemtherapeute

Anik Matthieu - Bachbloesemtherapeute

Ik kende de website VindeenTherapeut.be al een tijdje van naam. Als zelfstandige leek het me zeker de moeite waard om hier een profiel aan te maken. Met de vele tips en voldoende uitleg ging dat ook allemaal zeer vlot. Heel gebruiksvriendelijk!

Ik plaatste mijn profiel actief net voor de lockdown. Niet de gemakkelijkste periode, maar ik merk toch op dat er wat cliënten de weg vinden naar mijn praktijk. Ik krijg contactnames van mensen die ik anders nooit zou bereiken. Ik heb mijn profiel dan recent ook met veel plezier verder verlengd!

De klantenservice vind ik ook een enorm voordeel. Zo kregen we na de eerste lockdown duidelijke tips en advies over hoe wij onze praktijk terug konden opstarten, om zo veilig onze eerste cliënten terug te ontvangen. Ook wanneer er verbeteringen aan mijn profiel konden gedaan worden volgde de klantendienst dit goed op en gaven ze mij concreet advies. Danku hiervoor!

Ik raad de websites dan ook zeker aan mijn collega's aan!


Bachbloesemtherapeute
Anik Matthieu - Antwerpen

Sandra Dierick - Lichaamsgericht therapeut

Sandra Dierick - Lichaamsgericht therapeut

Al wie de weg naar mijn praktijk vindt via de site, is precies op zoek naar wat ik aanbied en volgt dan ook bijna altijd langere trajecten. Voor het beperkte inschrijvingsgeld is het zeker de moeite waard. Je hoeft eigenlijk niet super veel aanmeldingen te hebben om er een meer dan positieve return uit te halen. Ik merk dat mensen die VindeenTherapeut.be gebruiken echt op zoek gaan naar een therapeut en werkwijze die past bij wat zij nodig hebben.

Ik vind jullie platform nu echt al een heel goede aanvulling op mijn eigen kanalen en ben zeer blij met VindeenTherapeut.be.

Lichaamsgericht therapeut
Sandra Dierick - Gent

Sonia Maes - Gestalttherapeute

Sonia Maes - Gestalttherapeute

Ik zat bij de allereerste therapeuten die een profiel aangemaakt hebben op VindeenTherapeut.be. Sindsdien ben ik actief op de website. De prijs om online te staan op de site is verwaarloosbaar tegenover het aantal cliënten die ik ervoor ontvang. Een heel goede investering dus!

Onder andere de goede vindbaarheid van VindeenTherapeut.be in Google bezorgt me heel wat cliënten. Het feit dat veel van deze bezoekers doorklikken naar mijn persoonlijke website zorgt ook voor een goede optimalisatie van mijn website. De balans tussen VindeenTherapeut.be en mijn persoonlijke website werkt dus heel goed. Ik bereik nu cliënten van overal, niet enkel in mijn korte omgeving.

VindeenTherapeut.be is een belangrijke doorverwijzer. Zowel VindeenTherapeut.be, alsook de andere sites zoals Vind-een-Coach.be raad ik dan ook vaak aan bij collega's!

Gestalttherapeute
Sonia Maes - Brussel

Marianne Fransen - Systeemtherapeute

Marianne Fransen - Systeemtherapeute

Duidelijke en overzichtelijke site die de klant geeft wat hij of zij zoekt.
En vooral: Ze geven ook effectief wat ze beloven; Duidelijke en eerlijke informatie, visibiliteit, fijne en vlotte service en heldere communicatie. Fijne samenwerking!

Systeemtherapeute
Marianne Franssen - Hasselt

Ingeborg Lameire - Life Coach

Ingeborg Lameire - Life Coach

Dit is echt een goede site. Zeer gemakkelijk in gebruik. Veel mensen hebben de weg naar mij gevonden via mijn profiel op de website!

Life Coach
Ingeborg Lameire - Assenede

VVTIV - Beroepsverenging voor IV therapeuten

VVTIV - Beroepsverenging voor IV therapeuten

Op onze besloten facebookpagina wordt onder andere verwezen naar vindeentherapeut en ook als we de vraag krijgen wat een goede manier is om te starten als therapeut, wordt jullie platform ook altijd mee vernoemd.

Jullie zijn sowieso een goede partner van alle therapeuten. Bedankt voor al het werk.

Warme groeten,

VVTIV - Vlaamse Vereniging voor Therapeuten in de Interactionele Vormgeving
Beroepsvereniging

Anja Vercaigne - Therapeut in de Interactionele Vormgeving

Anja Vercaigne - Therapeut in de Interactionele Vormgeving

Beste,
Bedankt voor je herinnering. Ik heb betaald voor 2 jaar. Deze website is duidelijk en overzichtelijk. En levert echt wel cliënten op. Goed werk en bedankt!
Met een vriendelijke groet.

Therapeut in de Interactionele Vormgeving
Anja Vercaigne, Arendonk

Greet Cavens - Oplossingsgerichte therapeute

Greet Cavens - Oplossingsgerichte therapeute

Ik wil jullie bedanken voor de vlotte bereikbaarheid de voorbije jaren en de respons die ik via jullie kreeg. Maar zoals bij vele anderen waarschijnlijk, moet ik helaas met een wachtlijst werken. Ik heb dus een voldoende ruim netwerk opgebouwd. Moest ik ooit in de toekomst toch de noodzaak ondervinden van een nieuw lidmaatschap, zal ik jullie zeker contacteren.

Oplossingsgericht therapeut
Greet Cavens - Grobbendonk

Hanna Wtterwulghe - Oplossingsgerichte therapeut

Hanna Wtterwulghe - Oplossingsgerichte therapeut

Ik ben erg tevreden van jullie website, krijg veel aanmeldingen en raad hem aan mijn collega's ook aan.

Oplossinggerichte therapeut
Hanna Wtterwulghe - Deurne

Isa Kose - Hypnotherapeut

Isa Kose - Hypnotherapeut

Ik ben al enkele jaren lid bij VindeenTherapeut.be. Mijn praktijk behoort tot de drukste praktijken van België en mijn profiel op VindeenTherapeut.be heeft hier zeker bij geholpen.
Ik ontvang vaak nieuwe cliënten die mij vinden via VindeenTherapeut.be.

Kortom: ik ben zeer tevreden!

Bedankt!

Hypnotherapeut
Isa Kose - Hemiksem

Gerda Van de Moortel - Psychotherapeut en innerlijk kindtherapie

Gerda Van de Moortel - Psychotherapeut en innerlijk kindtherapie

Dankzij Vindeentherapeut.be kon ik al vele mensen verder helpen. De site is gebruiksvriendelijk en overzichtelijk. De meeste van mijn cliënten vinden mij via deze weg. Het is voor mij de beste investering om bekendheid te geven aan mijn praktijk.

Dankjewel voor deze goede service!

Neo-hypno- en ademtherapie - Innerlijk kindtherapie
Gerda Van de Moortel, Wezemaal

Bart Desmet - coach

Bart Desmet - coach

Ik ben erg tevreden met de site VindeenTherapeut.be. Bij navraag bij mijn cliënteel blijkt ongeveer de helft van hen op z'n minst bij de site langs geweest te zijn, en vinden zo de weg naar mijn site en praktijk. Vooral de zoekfunctie op basis van gemeente wordt erg gewaardeerd.

Heel fijn ook dat jullie in beeld kwamen in het programma 'voor hetzelfde geld' op Eén. Extra naambekendheid kan ons allen alleen maar ten goede komen.

Bedankt trouwens voor jullie snelle opvolging bij vragen opmerkingen en bedenkingen.

Coach
Bart Desmet - Gavere

Kris De Rycker - Beeldende therapeut

Kris De Rycker - Beeldende therapeut

Ik verleng opnieuw met plezier voor een jaar.
Bedankt voor jullie goede service!

Beeldende therapeut
Kris De Rycker, Wilrijk

Sofie Horemans - Cognitief gedragstherapeute

Sofie Horemans - Cognitief gedragstherapeute

Bedankt voor jullie waardevolle input, ik was verrast door de snelle service en ben zeer tevreden van jullie diensten!

Cognitief gedragstherapeute
Sofie Horemans - Merksem (Antwerpen)

Onze partners